Miçotakis Ankara, İstanbul ve Göreme’yi ziyaret edecek

    Miçotakis Ankara, İstanbul ve Göreme’yi ziyaret edecek

    9.03.2024

    Milliyet Gazetesi G. Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Özer Şendir’in Yunanistan’la ilgili yazıları devam ediyor.

    Şendir, bu sefer Mayıs aynda Başbakan Miçotakis’in Türkiye ziyaretinde; Ankara, İstanbul ve Göreme’yi ziyaret edeceğini iddia etti.

    Şendir 8 Mart 2024 tarihli bir televizyonun tartışma programında, “Şu bilgiyi vereyim: Mayıs ayı başında Paskalya var. Paskalya’dan sonra Yunanistan Başbakanı Türkiye’ye geliyor; Ankara, İstanbul ve Göreme’ye gidiyor. Uzun kalacak Yunanistan Başbakanı.” İddialarında bulundu.

    Özer Şendir, 8 Mart 2024 tarihli köşe yazısında da Başbakan Miçotakis’in Yunanistan ziyaretine değinmiş ve “Atina ile işler yolunda” başlıklı köşe yazısında şunları paylaşmıştı:

    “Atina-Ankara diyalog süreci, Yunanistan’da siyasi amaçlarla yapılan provokasyonlara rağmen sağlıklı şekilde ilerliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Mayıs’ın 2. haftasında Türkiye’de olacak. Programı tam olarak netleşmedi ama Miçotakis, Ankara ve İstanbul’un dışında Göreme’yi de ziyaret edecek. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, barış konusunda kararlılığını, doğum gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayıp kutlayarak gösterdi. Bu telefon Miçotakis’in sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’a değil, barışa giden yolu tıkamaya çalışanlara da verdiği bir mesajdı.”

    Mayıs ayında Türkiye'yi ziyaret edecek olan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in programı henüz netlik kazanmadı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.