DEB PARTİSİ ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA KATILDI

    Previous Next

    DEB PARTİSİ ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA KATILDI

    5.03.2024

    DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve İnsan Hakları Uzmanı Kerem Abdurahimoğlu’ndan oluşan DEB Partisi heyeti 1-3 Mart tarihlerinde gerçekleşen Antalya Diplomasi Forumu (ADF)’na katıldı.

    Forum 1 Mart Cuma günü T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve T.C. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın açılış konuşmaları ile başladı. Siyaset, Sivil Toplum, Akademi ve İş dünyasından birçok ismin katıldığı Forum’da düzenlenen paneller ve toplantılarda tüm insanlığı etkileyen savaşlar, göç, çevre ve ekonomi konularında mevcut uluslararası sorunlar tartışılarak diplomasinin önemi vurgulandı.

    DEB Partisi heyeti ADF kapsamında Dışişleri Bakanlığı İkili Siyasi İşler ve Denizcilik-Havacılık-Hudut Genel Müdürü Burak Özügergin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Eski Dış İşleri Bakanı ve NATO Parlamenterler Asamblesi Türk Delegasyon Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile bir araya geldi. Yine akademi ve basın dünyasının önde gelenleri ile gerçekleştirdikleri görüşmelerde heyet Batı Trakya Türkleri ve sorunları hakkında bilgi verdi.

    DEB

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.