YENİ SOL BAŞKANI ALEKSİS HARİÇİS, İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU – LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

    Previous Next

    YENİ SOL BAŞKANI ALEKSİS HARİÇİS, İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU – LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

    26.02.2024

    Yeni Sol Meclis Grup Başkanı Aleksis Hariçis, 26 Şubat 2024 Pazartesi günü İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi’ni ziyaret etti. Aleksis Hariçis’e İskeçe ili Yeni Sol Milletvekili Hüseyin Zeybek ve partinin İskeçe’deki temsilcileri eşlik etti.

    Yeni Sol Meclis Grup Başkanı Hariçis, okul girişinde İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, encümen heyeti üyeleri, Okul Aile Birliği Başkanı Bingül Tuzlacı ve yöneticiler ile okul müdürü Selçuk Fehmi ve müdür yardımcısı Evangelia Steryannidu tarafından karşılandı.

    İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, okulu ziyaret eden Aleksis Hariçis ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Okul hakkında Hariçis’e bilgi veren Encümen Heyeti Başkanı Ahmetoğlu, okulun en önemli sorununun bina sorunu olduğunu belirterek, sorunun çözüme kavuşması için talepleri anlattı. Ahmetoğlu, sorunun kökten çözüme kavuşması için okulun mutlaka yeni bir binaya kavuşmasının şart olduğunu kaydederek, o zamana kadar prefabrik sınıf veya başka alternatif çözümlerle sınıfların rahatlatılması ve vardiyalı eğitim ihtimalinin ortadan kaldırılmasını istediklerini söyledi. Ozan Ahmetoğlu, Encümen Heyeti adına Aleksis Hariçis’e okulun sorunları ve taleplerini içeren yazılı bir rapor verdi.

    Yeni Sol Meclis Grup Başkanı Hariçis, okulun mevcut durumu ve çalışma sistemiyle ilgili olarak Okul İdaresi, Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği’nden bilgi aldı. Hariçis, gösterilen misafirperverliğe teşekkür ederek, okulun yaşadığı sorunların çözüme kavuşması için bölge milletvekiliyle birlikte katkıda bulunacaklarını söyledi.

    Aleksis Hariçis ve beraberindeki heyetin okulumuza gerçekleştirdiği ziyarette; Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Encümen Heyeti Üyeleri Ersan Ömer ve Hasan Boşnak ile Encümen Heyeti Sekreteri Bahri Belço, Okul Aile Birliği Başkanı Bingül Tuzlacı, Genel Sekreter Özlem Otuzbir, okul idaresi ve bazı öğretmenler hazır bulundu.

    Encümen Heyeti olarak, Yeni Sol Başkanı Sayın Aleksis Hariçis’e ve beraberindeki heyete okulumuza gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.

    İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ ENCÜMEN HEYETİ

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.