BATI TRAKYA TÜRK ÖĞRETMENLER BİRLİĞİNE ZİYARET

    Previous Next

    BATI TRAKYA TÜRK ÖĞRETMENLER BİRLİĞİNE ZİYARET

    26.01.2024

    Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sabri Mutlu, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Erhan Pekkan, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zülfeddin Hacıoğlu, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu 2. Başkanı Macit Mutlu, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Genel Sekreteri İsmail Kocaköse ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Büyükkarıştıran Bulgaristan Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Sedes’ten oluşan heyet 29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü öncesinde hem Batı Trakya Türk Azınlığı kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundular hem de bizlerle dayanışma içinde olduklarını belirterek Balkan Rumeli Türkleri’nin sıcak selamlarını ilettiler.

    Bu ziyaret kapsamında Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği’ni ziyaret eden heyeti yönetim kurulu karşıladı ve ağırladı. Başkan Aydın Ahmet heyete azınlığın eğitim sorunlarını anlattı ve Başkan Sabri Mutlu’ya yöresel bir el sanatı tablosu hediye etti.

    Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği’nde yapılan toplantıya Türk Sanat Müziği Dostları Derneği Başkanı ve eski milletvekili Galip Galip de katıldı ve derneğin faaliyetlerini anlatarak başkanlara kitap takdim etti. Toplantı sonunda birlikte yemeğe geçildi ve yemekte birlikte yapılması muhtemel projeler ve etkinlikler konuşuldu.

    BATI TRAKYA TÜRK ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ

    YÖNETİM KURULU

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.