Mehmet Arif önerdi, meclis kabul etti!

    Mehmet Arif önerdi, meclis kabul etti!

    Gümülcine, 15.11.2023

    Yassıköy Belediyesinde yangından etkilenen köylerde evi veya işyeri yananlar 2023 yılını son altı ayı için su parası ödemeyecek. Yine yangın bölgesindeki köylerdeki vatandaşların su faturalarında da %70 indirim sağlanacak.

    Yassıköy Belediyesi meclis üyesi Mehmet Arif, Yassıköy’ün yeni seçilen ve 2024 yılının ilk gününde göreve başlayacak olan Belediye Başkanı Caner İmam’la istişare ederek, yangından etkilenen köylerde su faturalarının silinmesini veya indirime gidilmesini önerdi.  Meclisin aldığı karara göre evi veya iş yeri yanan kişiler 2023 yılının son altı ayında su parası ödemeyecek. Diğer vatandaşlara da %70 indirim sağlanacak.

    Mehmet Arif, konuyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı:

    "21 Aralık 2023 tarihinde bölgemizde çıkan yangınlar sonrasında, Yassıköy Belediyesi sınırları içerisinde bulunan dört köyümüz (Müsellimköy, Susurköy, Kozlardere, Narlıköy) büyük zar gördü.

    Hemen akabinde, büyük zarar gören hayvan sahiplerine Danışma Kurulu öncülüğünde kurum ve kuruluşlarımız tarafından yardım eli gecikmedi.

    Bu yaraları hep birlikte sarabilme adına biz yerel yöneticelere de düşen görevler olduğunu düşünerek, Başkanımız Sn. Caner İmam ile istişare sonucunda, Yassıköy belediye meclisinde söz alıp su faturalarında indirime gidilmesi veya faturaların tamamen silinmesini istedim. Sunduğum öneri kabul edildi 2023 yılının ikinci altı ayında evi ve iş yeri yanan kişiler su parası ödemeyecek, diğer köy sakinleri için de %70 indirim uygulanacaktır.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.