SAHTE AVRUPA

    SAHTE AVRUPA

    Gümülcine, 3.11.2023

    YORUM

    "Avrupa'da Yahudi düşmanlığı hortlamış ve 1930'lu yıllardaki aleyhtarlığın üzerine bile geçmiş. Yönetimleri tedirgin ediyormuş bu durum.”

    FOTOKKKK.jpg

    Böyle diyor Atina merkezli haberler. Daha da ötesi Avrupa merkezli haber kaynakları.

    Ne oldu Avrupalı yöneticilere.

    Kucaklarında yeni doğmuş bebek gibi sevdikleri, Gazze'de yaptığı soykırım katliamlarını oyun oynuyormuş havasında sahiplenerek insan hakkı diye bir anlayışı kendi cinslerinden başkalarına hak olarak görmeyen sahte medeni Avrupalı idareciler!

    Bu katliamları vatandaşlarınızdan gizleyemediniz mi?

    Sizin sevgi gözlüğünüzün renginde gösteremediniz mi?

    Bebek katliamlarına suskunluğunuz diyet borcunuz olarak kabul edilmektedir.

    Avrupa medeniyeti diye övündüğünüz anlayış sadece plaj kültüründen ibaret bir söylem olduğu da apaçık ortaya çıkmıştır.

    Sizin için insan hakkı, çocuk hakkı, bebek hakkı vs gibi söylemler sadece SARI SAÇLI - MAVİ GÖZLÜ hemcinsleriniz için geçerli olan bir hümanist söylem olarak ortaya çıkmaktadır. Size sığınan mavi saçlılar için gözyaşı döküyordunuz. Onlar insandı da Gazze'de katledilen binlerce bebek için bir mama bağışlama kampanyası talebinde bile bulunamadınız.

    Aksine daha ilk günlerde güya Filistin Halkına yaptığınızı söylediğiniz çerez boyutunu bile bulmayan yardımları toptan iptal ettiniz.

    İnsanlık vicdanı olarak adlandırılan bir olgu var ise, şüpheli!, bu sadece mavi gözlüler için mi geçerli!

    Bu sadist anlayışın üzerine kurduğunuzu iddia ettiğiniz medeniyetinizin aldatmaca renkli balonu çoktan patladı. Görmek istemeyen bugün de göremiyor sizin sahte yüzünüzü.

    Sizin insanlık anlayışınızda bombalanan hastaneler, ibadet mekanları, mülteci kampları, masumlar için oluşturulan güvenli bölgeler insanlık adına hiçbir anlam ifade etmiyor olacak ki, bombalamak için alçakça bahane üretip bombalanmasına göz yumuyorsunuz.

    Ve bunları toplumunuza terörist yuvası diye izaha gayret ediyorsunuz.

    Yetmedi “Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor” diyen din kisveli bir adama, “bu nasıl bir inanç” diye basit kelimelerle cılız itiraz cümlesi dahi kuramadınız!

    “Hastanelerin bombalanması dinimizde yasak değil” diyen hahamlara bir yarım kelimelik itirazınızı göremedik!

    Neden acaba?

    Çünkü sizin anlayışınızda “öteki” diye nefret uyandıran bir temel dürtü var ve bu dürtü sizin kendi vatandaşlarınızda antisemitizm ve İslam aleyhtarlığı ırkçılığı olarak kendini tezahür ettiriyor.

    2003 yılında Irak’ı işgal ederken “bu bir kutsal savaştır” diyen ABD Başkanının ülkesinde bugünkü Dışişleri Bakanı ilk günlerde İsrail’e ziyaretinde “bir Yahudi olarak buradayım” sözünü söylerken de, ABD senatosunda bir senatörün “Tanrı bize Yahudiliğe hizmet etmemizi emrediyor’u” haykırırken de bir kutsal savaşı ve bunun din adına olduğunu söylüyordu!

    Evangelizm’in kayığında, siyonizmin sorgusuz sualsiz hizmetçiliği emrinde insanlık medeniyetinden uzaklarda yaşam anlayışınız vicdani değerler yerine, başkalarının kanları üzerine kurulu işgalci hayat anlayışınız sizi her daim BATI olarak olduğunuz yerde tutacaktır.

    Siyonizm hizmetkârlığında üretilen sahte itirafçılarla bin civarında bebek, dört bin civarında çocuk, üç bin civarında kadın ve geriye kalan yaşlı ve hastalarla dokuz bini aşan sivillerin hunharca katliamına; soykırım kelimesinden vazgeçtim, cinayet dahi diyemeyip, insanlığın ortak aklında manipülasyonlarla gerçekleri örtme çabasında başarılı olamayacaksınız.

    Sahte medeniyetinizin refah bulutları, katledilen Gazzeli bebeklerin kefenli bedenlerinden parlayan güneş ile yok olacaktır.

    İnsanı insan yapan VİCDANDIR.

    Vicdan ölünce İHTİRASLAR kabarır.

    Kabaran ihtiraslar HAK-HUKUK tanımaz.

    Ve sonra .....

    ... insan CANAVARLAŞIR.

    Avrupa idarecileri nerede !

    Selahattin KESİT

    02-Kasım-2023 Perşembe

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.