Dimetoka’da Çelebi Sultan Mehmet Camii gölgesinde iftar

    Previous Next

    Dimetoka’da Çelebi Sultan Mehmet Camii gölgesinde iftar

    Gümülcine, 24.04.2022

    Dimetoka Evros-Meriç Müslümanları Eğitim Ve Kültür Derneğinin düzenlediği geleneksel iftar 23 Nisan 2022 Cumartesi akşamı Dimetoka’da gerçekleşti.

    İftara; Dimetoka Evros-Meriç Müslümanları Eğitim Ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Macır, T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Barış Çuha, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkan Yardımcısı Abdulhadi Turus, Kültür ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanı Murat Kazancı, Başkan Danışmanı Recep Paçaman ve Uzman Fatih Hafız Mehmet,  Gümülcine S. Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, DEB Partisi Başkan Yardımcısı Metin Hacıosman, BİHLİMDER Başkanı Mehmet Emin Ahmet, bölgenin kanaat önderlerinden Hasan Apti, Mehmet Koç ve Abdi Pencal’ın yanısıra diğer davetliler katıldı.

    1420 yılında inşa edilen ve geçtiğimiz yıllarda yanan Çelebi Sultan Mehmet Camii yakınında gerçekleşen iftardan sonra, Dernek Başkanı Süleyman Macır, sosyal medyadan “Bu akşam Dimetoka'da soydaşlarımız ile, düzenlediğimiz iftar programında bir araya geldik.

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) başkan yardımcısı sayın Abdulhadi Turus bey katılımlarıyla bizleri onore etti.

    Davetimize icabet edip bu akşam yanımızda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara ve tüm soydaşlarımıza teşekkür ederiz” görüşlerini paylaştı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.