“Tüm tütün üreticilerine yeni bir çalışma ve yönetim şekli getirmeyi hedefliyoruz”

    “Tüm tütün üreticilerine yeni bir çalışma ve yönetim şekli getirmeyi hedefliyoruz”

    Gümülcine – 29.12.2021

    Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi’nin yeni başkanı Sinan Ahmet, tüm tütün üreticilerine yeni bir çalışma ve yönetim şekli getirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

    Geçtiğimiz günlerde eski başkan Hüseyin Esat’ın istifasından sonra yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçimler sonrası Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi’nin yeni başkanı Sinan Ahmet oldu.

    Başkan Sinan Ahmet yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    Değerli tütün kooperatifi üyeleri ve tütün üreticileri;

    Tütün Kooperatifi başkanı sayın Esat Hüseyin’in yönetim kurulu başkanlığından istifa etmesi sonrasında, yönetim kurulu bu istifayı kabul ederek yeniden yönetim kurulu başkanlık seçimleri yapmıştır. Bu seçim 27/12/2021 pazartesi günü saat 17:00 gerçekleşmiştir. 7 kişilik yönetim kurulu üyeleri arasında gerçekleşen seçimde 5 yönetim kurulu üyesinin oyunu alarak, şahsımı tütün kooperatifi yönetim kurulu başkanı seçmişlerdir. Bu noktada desteğini esirgemeyen üyelere teşekkürü borç bilirim.

    Tütün kooperatifi başkanı olarak, yeniden tüm tütün üreticilerine yeni bir çalışma ve yönetim şekli getirmeyi hedeflemekteyiz. Bundan sonraki süreçte tütün üreticilerinin yaşamış ve karşı karşıya kalmış oldukları ekonomik sıkıntıların ve zorlukların hızlı çözümü noktasında görevimize başlayacağız. bu görevin zorluklarının bilincindeyiz, zorlukların hızlı ve derhal aşılabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

    Bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayarak, tütüncülerin emeklerinin ve alın terinin karşılığını en iyi bir şekilde alması için mücadelemize kararlı bir şekilde başlayacağız. Tütün üreticilerimize hayırlı olsun.

    27 Aralık 2021 tarihinde yapılan seçimde kooperatif yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde oluştu:

    Başkan : Sinan Ahmet

    Başkan Yardımcısı: Muharrem Halilibrahim

    Genel Sekreter: Ayfer Feyzullah

    Kasadar: Erdinç Hüseyin

    Üye: Esat Hüseyin

    Üye: Mustafa Mustafa Tevfik

    Üye: Latif Latif

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.