"Meclis toplantıları artık yüz yüze yapılmalıdır"

    "Meclis toplantıları artık yüz yüze yapılmalıdır"

    Gümülcine – 30.11.2021

    İsmet Kadı başkanlığındaki Demokratik İşbirliği Listesi, Yassıköy Belediye Meclis toplantılarının artık yüz yüze yapılması gerektiğini belirtti.

    Konuyla ilgili olarak, Demokratik İşbirliği Listesi tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

    "Dünyada halihazırda var olan pandemi koşullarına tedbirle yaklaşmak elzemdir.

    Bununla birlikte gerekli önlemler alınarak normal koşullarda toplantıların yapılması da söz konusudur.

    Hal böyle iken Yassıköy Belediyesinde 18 aydır pandemi mazeret gösterilerek meclis toplantılarının fiziki koşullarda yapılmaması kabul edilemez. Tüm meclis üyelerinin gerekli aşıları yaptırmış olması dolayısıyla meclis toplantılarının daha verimli ve etkili olması için artık yüz yüze yapılması gerekmektedir.

    Şu anda Yassıköy Belediyesinde süregelen işler bir önceki dönemde onay almış ve özellikle teknik program olmak üzere, bir kısmı uygulanmaya başlamış işlerdir, bir kısmı ise sebepsiz yere yönetim tarafından geciktirilmektedir. Aslında mevcut yönetimden çok da nitelikli hizmetler beklemediğimiz halde halkımıza daha yeni hizmetler sunabilmek için fiziki koşullarda bir araya gelerek yeni projeler üretilmelidir.

    Bu nedenle, bugün 30 Kasım 2021 tarihinde yine e-mail (e-posta) usulüyle yapılacak meclis toplantısına ve görüşülecek tüm konulara liste olarak “HAYIR” oyu kullandığımızı belirtmek isteriz.

    Bu vesileyle bir kez daha “aşı olmanın” önemine vurgu yaparak tüm halkımızı aşı olmaya davet ediyoruz."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.