Cemil Kabza ‘aşılanma’ çağrısında bulundu

    Cemil Kabza ‘aşılanma’ çağrısında bulundu

    Gümülcine – 11.11.2021

    Mustafçova Belediyesi Ana Muhalefet Listesi Başkanı Cemil Kabza, soydaşlara aşılanma çağrısında bulundu.

    Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımlayan Cemil Kabza, ülke genelindeki aşılanma oranının AB ortalamasının altında olduğunu belirterek, Mustafçova Belediyesi’ndeki birçok köyde Kovid -19’a bağlı ölümlerde artış olduğunu dile getirdi. Kabza, halka Kovid -19’dan korunabilmek için aşılanma çağrısında bulundu.

    Eski belediye başkanı ve ana muhalefet listesi başkanı Cemil Kabza’nın açıklaması şöyle:

    “Değerli soydaşlarım,

    İki yıldan bu yana hayatımızı alt üst eden Koronavirüs belası, aşı ve tedbirlere rağmen can almaya devam ediyor. Dünyada milyonlarca, ülkemizde ise on binlerce kişinin Koronavirüs hastalığı nedeniyle can verdiği gerçeğini hiç kimse inkar edemez. Koronavirüs, maalesef bugün de insanlığı ciddi manada tehdit etmeye devam etmektedir.

    Ülke genelindeki aşılanmışların oranı AB standartlarının altında olduğu, bölgemizde, ilimizde ve özellikle de Mustafçova Belediyesi’nde aşılama oranının yüzde ellinin çok altında olduğu belirtilmektedir. İlimizde ve Mustafçova Belediyesi sınırları içindeki bir çok köyde COVID-19 nedeniyle ölümlerin (çoğu aşılanmamışlardan oluştuğu bilgisi dolaşıyor) arttığını da müşahade etmekteyiz.

    Mustafçova Belediyesi aşılama oranı sıralamasında il bazında sondan ikinci durumda.

    Aşılanmaya karşı olanlara diyecek söz bulamıyoruz. “Herkes özgürdür ve kendisinden sorumludur. Tamam ama, hiç kimsenin başkasının hayatını tehlikeye atma hakkı da yoktur.” Felaket tellallığı yapmıyorum, sadece COVİD-19 yüzünden hayatını kaybeden insanlara biraz daha fazla üzülüyorum.

    Bölgemiz adına, başta Mustafçova Belediyesi, eyalet ve bütün yönetim merkezlerinin COVİD-19 ile ilgili görev yetki ve sorumluluklarını yerine getirmeye ve ciddi manada bir AŞILANMA kampanyası düzenlemeye davet ediyorum.

    Şu ana kadar AŞI’nın en büyük koruma yöntemi olduğu artık kanıtlanmış vaziyette.

    AŞI BİZİ en azından AŞISIZ OLANLARDAN Koronavirüs’ten daha fazla koruduğunu biliyoruz.

    Herkesin bireysel özgürlüğüne sonsuz saygı duymakla beraber şahsi fikrimi beyan ediyorum.

    Çok geç olmadan, LÜTFEN GİDİN ve AŞINIZI OLUNUZ.

    Bilim insanları bu beladan kurtulabilmek için başta aşı olmak üzere çeşitli ilaçları üretebilmek adına gece gündüz çalışıyor.

    Temennimiz o dur ki, yakın zamanda kesin çarenin bulunmasıdır.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.