Levent Sadık Ahmet: “Türkiye – Yunanistan işbirliğini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz”

    Previous Next

    Levent Sadık Ahmet: “Türkiye – Yunanistan işbirliğini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz”

    Gümülcine – 09.11.2021

    Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet bir dizi temaslarda bulundu.

    Türkiye – Yunanistan işbirliğini arttırmak için var gücüyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Levent Sadık Ahmet, ayrıca yakın tarihte Türkiye – Yunanistan iş forumunun gerçekleştirilmesi temennisinde bulundu.

    GÜMRÜK BİRLİĞİ MODERNİZASYONU DİJİTAL GÜNDEM VE YEŞİL MÜTABAKAT

    Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu organizatörlüğünde ve 13 AB ülkenin büyükelçilerinin de katılım gösterdiği "Gümrük Birliği Modernizasyonu Dijital Gündem ve Yeşil Mütabakat" başlıklı bir toplantı düzenlendi.

    DEİK Başkanı Nail Olpak ve DEİK Türkiye-Avrupa İş Konseyi Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya, DEİK Türkiye Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet katıldı.

    Toplantıda Gümrük Birliği Modernizasyonu, Karbon emisyonu, Dijital acenta, Yeşil mutabakat konuları üzerinde durularak, Türk ve AB'li iş insanlarının ortak hareket etmeleri ve yatırım yapmalarının önemi vurgulandı.

    Son olarak Sadık Ahmet, “13 Avrupa Birliği üyesi ülkenin Büyükelçileri Türkiye – Yunanistan işbirliğini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yakın tarihte Türkiye – Yunanistan iş forumunun gerçekleşmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

    ANKARA TEMASLARI

    Batı Trakyalı iş insanı Levent Sadık Ahmet Ankara’da temasları kapsamında, Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz SELİM KIRAN ile bir araya geldi.

    Ayrıca SADIK AHMET temasları çerçevesinde Batı Trakya Türk Azınlığının yakından tanıdığı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

    Her iki görüşmede Levent Sadık Ahmet, DEİK olarak ekonomik çalışmalarından bahsederek, Türk Azınlığın selamlarını iletti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.