Kozlukebir Belediyesinde ücretsiz kurs programları başlıyor

    Kozlukebir Belediyesinde ücretsiz kurs programları başlıyor

    Gümülcine – 12.09.2021

    Kozlukebir Belediyesi halkına yönelik bir çok alanda ücretsiz kurs programları başlıyor.

    Konuyla ilgili olarak Kozlukebir Belediyesinden yapılan açıklama şöyle:

    Kozlukebir Belediyesi halkına yönelik bir çok alanda ücretsiz kurs programları başlıyor. Girişimcilik, dil eğitimi, kalkınma ve destekleme yönünden vatandaşlarımıza önemli derecede katkı sağlayacak kurslar için başvurular devam etmektedir.

    Gerçekleşecek olan programlara yaş ve eğitim seviyesi farketmeksizin belediyemize kayıtlı olan herkes başvuruda bulunabilecektir.

    İlgilenenler, https://www.arriana.gr/...-282-prosklisi-ekdilosis... bağlantısına tıklayarak veya köy muhtarından forma ulaşıp doldurabilir, formu imzaladıktan sonra, kimlik fotokopileri ile birlikte kendi bölgelerindeki belediye binasına veya köy muhtarına ulaştırarak, başvuruda bulunabilirler. (Yada kimlikleri ile birlikte belediyeye gelerek formu doldurduk başvuruda bulunabilirler) Dersler ücretsiz olup Covid 19 kısıtlamaları sonrasında, en az 16 ve en çok 20 kişilik sınıflar halinde yapılacaktır. Bir kişi tercih sırasına göre en çok iki programa kadar başvurabilecektir.

    Kurs sonunda katılımcıların hepsine sertifika verilecek ve verilen bu sertifikalar kişilerin başvuracakları programlarda onlara avantaj ve öncelik sağlayacaktır. Bilgi almak için Sirkeli Belediye binasında bulunan Kentro Koinotitas’a başvurabilirsiniz.

    Telefonlar:

    25313 52833 – 52834 – 52836

    E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.