Mehmet Arif İleri Listesinden istifa etti!

    Mehmet Arif İleri Listesinden istifa etti!

    Mehmet Arif, Yassıköy Belediyesinde Önder Mümin'in başkanı olduğu İleri Listesinden istifa ettiğini açıkladı.
     
    İstifayla ilgili Mehmet Arif aşağıdaki açıklamayı yayınladı:
     

     

    Çok değerli Yassıköy Belediyesi mensubu abilerim ablalarım kardeşlerim,

    2019 yılındaki yerel seçimlerde sn. Önder Mümin’in İleri Listesi’nden adaylığımı açıkladıktan sonra siz değerli halkımız sayesinde 849 oy alarak listenin birincilerinden oldum. 

    Bizi bu listede ortak görüşlerin bir araya getirdiğine inanmıştım, fakat sn. Önder Mümin seçildiği andan itibaren bazı liste arkdaşlarımı kışkırtarak, üstüme oynatarak rol ve değerlerinden uzaklaşmıştır.
    Anlaşılmaz bir şekilde Belediye Başkan Yardımcılığı görevimin 8’inci ayında sırf halkım için çalışmama rağmen yetki kısıtlamasına giderek beni ötekeleştirmeye çalışmıştır. Bu yaptıklarıyla siz halkımızın kararlarına ve oylarına saygı göstermemiştir.
    Ayrıca, bazı kişiler aracılığıyla görevin dördüncü yılında beni yeniden belediye başkan yardımclığına getireceğini söyleyerek ses çıkartmamamı iletmiştir. 
    Ben, onun Eyalet Başkanlığı yönetiminde sizleri yüz üstü bıraktığı gibi görevi bırakıp gitmek istemedim, dayandım, direndim ve 12 ay boyunca sizin verdiğiniz destek ile belediye başkan yardımcılığı görevimin başında durdum.
    Bu süre zarfında göstermiş olduğum insan üstü gayretleri, çalışmaları hiç kimsenin hor görmeye ve yok saymaya hakkı yoktur! Sn. Önder senin de buna gücün yetmez!
    Maalesef çalışkanlığımız, cesaretimiz ve doğruluğumuz sn. Önder ve bazı yakın mesai arkadaşlarının hoşuna gitmemiştir. İnsanların dertlerini dinlemem, evraklarını kapılarına kadar götürmem, halkımız için memurlarla kavga etmem ve verdiğim daha nice hizmet beğenilmemiştir. 
    Bir gün bile durmayarak çalıştım, hiçbir zaman makam peşinde koşmadım, yine hoşlarına gitmedi. Metrelerce dere ıslah çalışmalarını kendi imkanımızla yaptık, yine olmadı. Onun istediği “otur otur, kalk kalk”tı! 
    Daha yapacağım birçok şey olduğunu anlayınca sn. Önder Mümin beni halktan koparma, liste arkdaşlarımız karşısında itibarsızlaştırma çalışmalarına başladı. Sn. Önder asıl bu olmadı!
    Boyun eğmediğim için beni listeden ihraç ettiğini dile getirdiği açıklamasıyla terbiye ettiğini zannediyor. Oysa ki daha önceki fikir ayrılıklarımızda bazı konularda değişmediği takdirde istifa edeceğimi kendisine alenen belirtmiştim.
    Dün akşam yaşanan en son fikir ayrılığında da yine kişisel davranışlarında hiçbir iyileşme olmadığını görerek birlikte çalışmaya devam etmemizin imkansız olduğu ortaya çıkmıştır.
    Kimin ne olduğunu, kimin nereden geldiğini ve nereye gittiğini bu halk, senin kandırmacalarına rağmen, çok iyi biliyor ve görüyor. Zamanı geldiğinde bunun cezasını halkımızın keseceğinden eminim!
    Son olarak İleri Listesi’nden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye meclis üyesi olarak devam edeceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.
    Mehmet Arif
    Yassıköy Belediye Meclis Üyesi
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.