BTTDD İzmit Şubesi yöneticileri Kocaeli Devlet Hastanesini ziyaret etti

    Previous Next

    BTTDD İzmit Şubesi yöneticileri Kocaeli Devlet Hastanesini ziyaret etti

    Gümülcine - 16.03.2021

    Türkiye’deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) İzmit Şubesi yöneticileri 14 Mart Tıp Haftası nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adem Çalık’ı makamında ziyaret etti.

    Ziyaretle ilgili olarak BTTDD Genel Merkezinden yapılan açıklama şöyle:

    “Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Yöneticilerimiz, 14 Mart Tıp Haftası nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adem Çalık’ı makamında ziyaret etti.

    Ziyarete derneğimiz adına Şube Başkanımız Yüksel Öztürk, Başkan Yardımcılarımız Selahattin Durmuş ve Remzi Güneş katıldı.

    Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzman Doktoru ve dernek üyemiz Şükrü Kaçakoğlu’nun da katılım sağladığı ziyarette Şube Başkanımız Yüksel Öztürk, Başhekim Adem Çalık’ın şahsında öncelikle camiamız adına Kocaeli Devlet Hastanesi’nin her kademesinde görev alan tüm çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutlamışlar ve pandemi sürecinde göstermiş oldukları fedakarlık ve insanüstü çaba için sağlık sektöründe görev alan tüm çalışanlara teşekkür etti.

    Başkanımız Yüksel Öztürk; “Genel Başkanımız Av. Necmettin Hüseyin ve bugün burada bizlerle birlikte olmasını planladığımız ancak acil işleri dolayısıyla ziyaretimize katılamayan Genel Başkan Danışmanımız Hasan Küçük’ün selamlarını iletmek isterim. Genel Merkezimiz tarafından bu sene 14 Mart Tıp Haftası nedeniyle sağlık sektörü çalışanlarının camiamızın manevi desteğini yanlarında hissetmeleri için hastanelerimizin ziyaret edilmesi ve Türkiye genelinde oluşturulan ziyaret programları ile 100.000 adet maske, koruyucu kıyafet ve dezenfektandan oluşan maddi desteğimizin hastanelere ulaştırılması hedeflenmiştir. Bu bağlamda biz de İzmit Şubesi olarak hem sizlerin moral ve motivasyonunuzu arttırmak hem de maske desteği vermek için sizi ziyaret etmiş bulunmaktayız. Biz sağlık sektörü çalışanlarının pandemi süreci boyunca sınır boylarında görev yapan Mehmetçik kadar kutsal bir görevi ifa ettiklerine inanmakta ve kendilerine hayır dualar etmekteyiz. Bu zorlu süreçte ebediyete irtihal eden tüm sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet, aileleri ve necip milletimize başsağlığı diliyoruz. En kısa zamanda pandemiden kurtulmak ve normal hayatımıza dönmek en büyük dileğimiz ve temennimizdir.” diyerek sözlerini tamamladı.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adem Çalık; “Vermiş olduğunuz maddi ve manevi destekler dolayısıyla tüm dernek yöneticileri ve Batı Trakya Türkleri camiasına teşekkürü borç bilirim. Zor bir dönemden geçiyoruz, bu destekler son derece anlamlı ve önemlidir. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’ni yakınen takip ediyor ve çalışmalarını ilgiyle izliyoruz. Batı Trakya Türklerinin haklı davasını savunma ve anlatma görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Batı Trakya’da yaşayan kardeşlerimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” diyerek sözlerine devam etti.

    Batı Trakya Türk Azınlığının güncel durumu, yaşanan sıkıntılar, verilebilecek destekler ve yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret programı çiçek ve maske takdimi ile sona ermiştir.”

    Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adem Çalık’ın şahsında tüm sağlık sektörü çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, camiamız ve milletimiz adına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.