BTTDD Mustafakemalpaşa temsilcileri Mustafakemalpaşa Hastanesini ziyaret ettiler

    BTTDD Mustafakemalpaşa temsilcileri Mustafakemalpaşa Hastanesini ziyaret ettiler

    Gümülcine - 15.03.2021

    Rodop ilinin Büyük Sirkeli köyünden Dr. Asuman Erdinçoğlu, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başladı.

    Türkiye'deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Mustafakemalpaşa Temsilcisi Cafer Ağırcan ve beraberindekiler Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ni ziytaret ederek maske, koruyucu kıyafet ve dezenfektan bağışında bulundular.

    Ziyaretle ilgili olarak dernek tarafından yapılan açıklama şöyle:

    "Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Mustafakemalpaşa Temsilcisi Cafer Ağırcan, Genel Başkan Danışmanı ve federasyonumuz Genel Sekreteri Hasan Küçük ile birlikte Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine ziyarette bulundu. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Asuman Erdinçoğlu’nu ziyaret ederek şube ve temsilciliklerimizin bulunduğu yerler başta olmak üzere kamu hastanelerimize yönelik başlattığımız maske, koruyucu kıyafet ve dezenfektan yardımı kampanyası çerçevesinde bağışta bulundular.

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Mustafakemalpaşa Temsilcisi Cafer Ağırcan Başhekim Dr. Asuman Erdinçoğlu’ na nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederek genel merkezimizin kararı doğrultusunda sağlık kurumlarımıza bir nebze olsun katkıda bulunmak maksadıyla başlatılan maske ve dezenfektan bağışı kapsamında yaptığımız bu ziyaret vesilesi ile şahsınızda doktorlarımızın, hemşirelerimizin diş hekimlerimizin ve tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Haftasını kutlarım dedi. Bizlerden birinin hastanemizin başında olmasından da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Üstlendiğiniz bu görevinizde sizlere başarılar diliyoruz dedi.

    Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Asuman Erdinçoğlu hemşehrilerinin anlamlı ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Erdinçoğlu, geldiğimiz yerde yürütülen mücadelemizin köklü çınarı derneğimiz temsilcisi olarak sizleri burada görmek, kendilerini insan hayatını korumaya vakfetmiş tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın yanlarında olmanız bizler için de onur vericidir dedi.

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkan Danışmanı ve Rumeli Türk Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Hasan Küçük ziyarette; ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde, 14 Mart Tıp Haftası gibi özel bir vesile ile sizlerle birlikteyiz. Ancak bir hemşehrimiz olarak, derneğimizin üyesi olarak sizleri burada görmek bizleri daha da mutlu ediyor. İstisnasız tüm sağlık çalışanlarımızın, emeğini tüm içtenliği ile verdiği bir dönemi yaşıyoruz. Bu dönemde sağlık çalışanlarımıza ne kadar

    teşekkür etsek azdır. Sağlık çalışanlarımızın, hastalarımıza ve insanlığa, nasıl bir fayda sağlarım düşüncesiyle yaşadığı ve görevini fedakâr bir şekilde yerine getirdiği bu süreçte Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği olarak tüm samimiyetimizle sizlerin yanındayız. Sağlıklı günlere bir an önce dönebilmek dilekleriyle sizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Genel Başkanımızın talimatı ile ulaşabildiğimiz kadar çok yere ulaşacağız ve hafta boyu da meslektaşlarınızla olacağız. Sizlere genel başkanımın da göreve gelmeniz nedeni ile hem tebriklerini hem de selamlarını iletiyorum dedi.

    Batı Trakya Türkleri Daayanışma Derneği Mustafakemalpaşa Temsilcisi Cafer Ağırcan, Genel Başkan Danışmanı ve federasyonumuz Genel Sekreteri Hasan Küçük ile birlikte ziyarette Yusuf Mustafa ve Ünal Mete’de bulundu."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.