BTTDD'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

    BTTDD'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

    Gümülcine - 08.03.2021

    Türkiye'deki Batı Trakya Türkleeri Dayanışma Derneği (BTTDD) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

    BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin tarafından yayımlanan mesaj şöyle:

    "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, büyük mücadelelerin sonucunda kazanılmış hakların, kadın mücadelesinin, dayanışmasının, emeğinin karşılığını hakça almak isteyen kadınların mücadelesinin sembolü olan bir gündür. İster Dünya Kadınlar Günü deyin, isterseniz Dünya Emekçi Kadınlar Günü, önemli olan kadına değer verilmesi gereken tek günün bu olmadığının bilincinde olmaktır.

    Bizler de Batı Trakya Türk toplumu olarak her daim başımızın tacı olarak gördüğümüz ve yaşattığımız kadınlarımızı sadece bugünde değil, yılın her gününde de aynı duygu ve düşünceler ile yanımızda görüyoruz, bu duygu ve düşünceler ile ben bir kez daha tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum."

    Kadın Kolları Genel Başkanı Nalan Hacıdeli ise yaptığı açıklamada; “Batı Trakya Türk Kadını olarak mücadelesi ile toplumda her zaman yerini ön saflarda almış ve bugün toplumumuzdan yine mücadele ruhunu tetikleyen ve güçlü şekilde yaşama tutunan geleceğin mimarı bireyler olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.