Pazarcı temsilcileri Garanis’le görüştüler

    Pazarcı temsilcileri Garanis’le görüştüler

    Rodop Halk Pazarları Üreticileri Derneği Başkanı Yorgos Kutrulos ve Başkan Yardımcısı Pashalis Athanasios Gümülcine Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yannis Garanis’le görüştüler.

    Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen görüşmede Ekonomiden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Dimitris Politiadis de hazır bulundu. Dernek ve belediye yöneticileri arasında gerçekleşen görüşmede üreticilerin sektörde karşılaştığı ciddi sorunlar ele alındı.

    Dernek yöneticileri, belediye yetkililerine halk pazarlarında sağlığın korunması için önlemlere uyma konusunda özen gösterdiklerini belirttiler. Üreticiler, dönüşümlü olarak çalışmaktan duydukları endişeleri dile getirdiler. Sebze ve meyve üreticileri ürünlerini farklı bir mekanda satmaları konusundaki önerilerini tekrarladılar.

    Temsilcileri dinleyen Gümülcine Belediye Başkanı Garanis, onlara özellikle ilk karantina döneminde ortaya çıkan sorunları ve üreticilerin karşı karşıya kaldıkları mali sorunlarının çok iyi farkında olduğuklarını belirtti. Başkan ayrıca Rodop Halk Pazarları Üreticiler Derneği yöneticilerine, Sebze ve meyve üreticileri için farklı bir mekan tedarik edilmesi talebini de değerlendireceklerini ifade etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.