"Yapmış olduğumuz içme suyunda indirim talebi oybirliği ile kabul edildi"

    "Yapmış olduğumuz içme suyunda indirim talebi oybirliği ile kabul edildi"

    İsmet Kadı başkanlığındaki Demokratik İşbirliği Listesi, 8 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Meclis toplantısında yapmış oldukları içme suyunda indirim talebinin oybirliği ile kabul edildiğini açıkladı.

    Demokratik İşbirliği Listesi konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    YASSIKÖY BELEDİYESİNDE DEMOKRATİK İŞBİRLİĞİ LİSTESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE İÇME SUYUNDA İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ

    Bilindiği üzere Yassıköy Belediyesi Demokratik İşbirliği Listesi öncülüğünde 2020 Yılı Ekim ayı Meclis toplantısında içme suyuna %40 indirim talep edilmişve metreküp başına 0,25 cent evro fiyat uygulanması istenilmişti. Bu öneri muhalefet listeleri tarafından kabul edilip iktidar listesi üyeleri ve Belediye Başkanı tarafından reddedilmişti. Yassıköy Belediyesine ait sayaçlardan içme suyuna uygulanan fiyat 200 metreküpe kadar olan tüketim 0,40 cent evro ve 200 metreküp uzeri olan durumlarda ise 0,50 cent evro idi.

    8 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Meclis toplantısında yapmış olduğumuz içme suyunda indirim talebi oybirliği ile kabul edildi.Bundan sonra metreküp başına uygulanacak olan fiyat 0,33 cent evro olacaktır.

    Su insanoğlunun en temel ihtiyaçlarındandır, fakat kontrolsüz su tüketimi yarınlarda su sıkıntısına sebebiyet verebilir.İndirimden faydalanarak kontrolsüz su tüketimi yapmamanızı tavsiye ederiz.

    İçme suyunda indirim talebimiz son dönemlerde yaşanan global ekonomik krizler ve pandeminin getirmiş olduğu ekonomik zorluklar nedeniyle ısrarla dile getirilmiştir. Bu vesileyle. kararın tüm Yassıköy Belediyesi sakinlerine hayırlı olmasını dileriz.

    YASSIKÖY BELEDİYESİ  DEMOKRATİK İŞBİRLİĞİ LİSTESİ

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.