“Avcılık ve hobi amaçlı balıkçılığa izin verilmesini talep ettik”

    “Avcılık ve hobi amaçlı balıkçılığa izin verilmesini talep ettik”

    Rodop İli KİNAL Partisi Milletvekili İlhan Ahmet, Balıkçılık ve Avcılık faaliyetlerinin haksız bir şekilde Yeni Demokrasi iktidarı tarafından yasaklandığını dile getirdi.

    Yeni Demokrasi hükümetinin pandemi sürecindeki tuhaf kısıtlama politikası, balıkçıları ve avcıları doğrudan etkilediğini belirten milletvekili İlhan Ahmet, “KİNAL Partisi olarak vatandaşlarımızın isteklerine kayıtsız kalmayarak, son üç ay içerisinde iki soru önergesiyle hükümetten, ‘Avcılık ve hobi amaçlı balıkçılığa izin verilmesini’ talep ettik” dedi.

    Konuya ilişkin İlhan Ahmet yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    Balıkçılık ve Avcılık haksız bir şekilde Yeni Demokrasi iktidarı tarafından yasak edilmeye devam ediyor:

    Yeni Demokrasi hükümetinin pandemi sürecindeki tuhaf kısıtlama politikası, balıkçıları ve avcıları doğrudan etkilemeye devam ediyor.

    Değişim Hareketi (KİNAL) olarak müdahalemiz sonucu geçtiğimiz Aralık ayında yasak kaldırılmış, ancak bu avlanma serbestliği oldukça kısa sürmüştü.

    Parti olarak vatandaşlarımızın isteklerine kayıtsız kalmayarak, son üç ay içerisinde iki soru önergesiyle hükümetten, 'avcılık ve hobi amaçlı balıkçılığa izin verilmesini' talep ettik.

    Ancak görüyoruz ki pandemi yönetimi kaosa dönüşen hükümet, vatandaşı koruma dürtüsüyle panikleyerek, sosyal ihtiyaçlarını karşılama görevini ihmal etmektedir.

    Avlanmak ve balıkçılık, hobi ve spor aktiviteleri kapsamında kolaylıkla değerlendirilebilecekken, avcılara ve balıkçılara, kendilerine ve çevrelerine zarar vermeyecek şekilde gerekli tedbirlere uymak şartıyla izin vermek, hükümet için acaba neden bu kadar zor?

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.