Başbakan Miçotakis aşı oldu

    Previous Next

    Başbakan Miçotakis aşı oldu

    Başbakan Kiryakos Miçotakis aşı oldu. Aşı olduktan sonra Miçotakis, “Şüpheli vatandaşlarımızı ikna etmenin tek yolu aşıdır. Aşı, hayatımızı geri almanın tek yolu” dedi.

    Başbakan Kiryakos Miçotakis, bugün saat 14: 30’da koronavirüse karşı aşı oldu. Koronavirüs aşısını, Bulaşıcı Hastalıklar Uzmanı Prof. Dr. Sotiris Çiodras’ın da hazır bulunduğu, Attikon Hastanesi’nde yaptıran Miçotakis, 27 Aralık’ı koronavirüs pandemisine karşı tarihi bir zafer günü olarak nitelendirdi.

    “BUGÜN HEPİMİZ MASKELERİMİZİN ALTINDA GÜLÜMSÜYORUZ”

    Miçotakis burada yaptığı açıklamada, “Bugün bilim için büyük bir zafer. Avrupa Birliği için büyük bir zaferdir. Bugün hepimiz maskelerimizin altında gülümsüyoruz. Önümüzdeki aylarda hedefimiz vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunu aşılamak. Sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz. Aşı, hayatımızı geri almanın tek yolu. Sevdiğimiz insanları kucaklamak ve ekonominin ilerlemesine izin vermek” ifadelerine yer verdi.

    DEVLET YETKİLİLERİNDEN İLK AŞI CUMHURBAŞKANI SAKELLAROPULU'YA YAPILDI

    Devlet yetkililerinden ilk olarak Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu’ya aşı yapıldı. Cumhurbaşkanı saat 14:00’da Evangelismos Hastanesi’nde Kovid-19 aşısını yaptırdı.

    Cumhurbaşkanının ardından Başbakan Kiryakos Miçotakis saat 14:30’da Attikon hastanesinde aşı oldu. Başbakanın ardından Meclis Başkanı Konstantinos Tasulas ve Sağlık Bakanlığı’nın Bulaşıcı Hastalıklar Uzmanı Prof. Dr. Sotiris Çiodras da aşı oldu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.