Noel öncesi son durum ne... Hangi mağazalar açılıyor?

    Noel öncesi son durum ne... Hangi mağazalar açılıyor?

    Hükümet Noel öncesi önlemleri azaltmaya yönelik yeni bir plan içerisinde olduğu öğrenildi.

    Başbakan Kiryakos Miçotakis'in yarın açıklaması beklenen plana göre Noel öncesi, hediyerlik eşya satan mevsimlik mağazaları açma planı içerisinde olduğu kaydedildi. Hükümetin konuyla ilgili kararını yarın açıklaması beklenirken, Başbakan Miçotakis'in ilgili kararları bir mesaj yoluyla duyurması ve bugüne kadar uygulanan önlemlere değinmesi bekleniyor.

    Ayrıca açılması planlanan mağazaların sıkı bir kontrol eşliğinde açılacağı, randevu yöntemiyle çalışmaların söz konusu olduğu belirtildi. Okulların açılmasıyla ilgili olarak ise, Bulaşıcı Hastalıklar Komitesi'nin vereceği karara kadar okulların kapalı kalacağı ifade edildi.

    Başbaka Kiryakos Miçotakis dün yaptığı açıklamada, koronavirüs aşısı bulunana kadar barlar gibi bazı ekonomik faaliyetlerin serbest bırakılamayacağını vurguladı. Miçotakis, "Umarım ikinci dalgadan çıkarken çok daha dikkatli oluruz. Ancak bu işlemler için harcama yapmanız gerektiği anlamına gelir. Örneğin gece eğlencesi, barlar, gece yarısı eğlencesi. Aşıları olana kadar kimseyi serbest bırakamayız. Belki bir noktada doğru sosyal mesafe ile restoranlar açabileceğiz. Ancak aşıya kadar belirli kısıtlamalar geçerli olacak" ifadelerine verdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.