Azınlık işadamlarından İskeçe Hastanesi'ne oksijen jeneratörü...

    Azınlık işadamlarından İskeçe Hastanesi'ne oksijen jeneratörü...

    Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin (BTAYTD) girişimleriyle Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Azınlık işi adamları, İskeçe Devlet Hastanesi'ne oksijen jeneratörü hediye etti.

    Konuya ilişkin BTAYTD tarafından yapılan açıklama şöyle:

    "Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin girişimleriyle toplanan bağışlarla İskeçe Belediyesi tarafından satın alınan oksijen jeneratörü İskeçe Devlet Hastanesi’ne teslim edildi.

    Kovid -19 salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan birinci karantina döneminde Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun koordinasyonunda azınlık üyesi işadamlarından toplanan bağışlarla satın alınan oksijen jeneratörünün bugünlerde İskeçe Hastanesi’ne teslim edilmesinden memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz. Derneğimizin girişimleriyle toplanan 62500 Euro ile satın alınan oksijen jeneratörünün, zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde Kovid -19 salgınıyla mücadeleye olumlu katkı yapacağına olan inancımızı vurgulamak isteriz.

    Bu vesileyle oksijen jeneratörünün satın alınması için BTAYTD’nin girişimlerine olumlu yanıt vererek bu büyük mücadeleye büyük bir katkı sağlayan ve toplamda 62.500 euro bağışta bulunan işadamlarımız Ali Ömer Kâhya, Ekrem Tumbar, Hamdi Yazıcı, Hasan Patrun,  Mehmet  Sar, Fatih Eski, Sami Dükkâncı  ya    teşekkür eder, iş hayatlarında başarılar dileriz.

    Bu vesileyle halkımıza Kovid -19 salgınıyla mücadelede ilan edilen tüm tedbirlere harfiyen uymasını hatırlatırız."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.