"Tarihlerle değil, bilimsel verilerle konuşmalıyız"

    "Tarihlerle değil, bilimsel verilerle konuşmalıyız"

    Başbaka Kiryakos Miçotakis Bakanlar Kurulu toplantısında, koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemlere ilişkin, "Tarihlerle değil, bilimsel verilerle konuşmalıyız. Uzmanların önerilerini dikkate alarak karar vermemiz gerekir" diye konuştu.

    Telekonferans aracılığıyla düzenlenen toplantıda en önemli durumun ise, hastanelerdeki durumu rahatlatacak ve ülkenin karantinadan çıkmasına izin verecek şekilde önlemlere sıkı sıkıya uyulması gerektiğini vurgulayan Miçotakis, "Gelinen noktada durum marjinal olarak daha iyi. Şu anda, vakalardaki azalma ve Ulusal Sağlık Sistemi üzerindeki baskının giderek azaldığına dair ilk işaretlere ek olarak, önümüzde hala bazı zor günler olduğundan şüphemiz yok. Tarihlerden bahsetmememiz gerektiğini, verilerden bahsetmemiz gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum" dedi.

    "Uzmanların önerilerini dikkate alarak vermemiz gereken kararlarda dikkatli olmalıyız" dİyen Miçotakis, "Yolumuz daha yavaş görünebilir, ancak daha güvenli ve daha emniyetli olacaktır. Ve her şeyden önce aksaklıkların olmadığı bir yol olmalı" ifadelerini kullandı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.