Milletvekili İlhan Ahmet Trakya Kalkınma Komisyonu’nunda söz aldı

    Milletvekili İlhan Ahmet Trakya Kalkınma Komisyonu’nunda söz aldı

    Rodop ili KİNAL Partisi Milletvekili İlhan Ahmet Trakya için oluşturulan Partiler üstü komisyonun ikinci toplantısında söz alarak görüşlerini dile getirdi.

    Milletvekili İlhan Ahmet tarafından yapılan açıklama şöyle:

    “Partiler üstü oluşturulan Trakya Kalkınma Komisyonu’nun bugün yapılan ikinci toplantısına katılarak söz aldım. Eski Başbakan ve Milletvekili George Papandreou’nun yerine parti grubumuz adına yer aldığım toplantıdaki konuşmamda komisyonun, Rodop İli’nde yaşayan vatandaşların beklentilerini boşa çıkarmayacak çalışmalar yapmak gibi ağır sorumluluğu olduğunu vurguladım.

    Komisyonun, mevcut iktidara ve bakanlar kuruluna yön verici teklifler sunma görevini yerine getirirken, bölge halkı için pratikte fayda ya dönüşecek aksiyonlarda bulunması gerektiğini özellikle belirttim. Bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını ve önceliklerini anlayabilmek, beklentilerine cevap verebilmek için, yerel STK’lar ile işbirliğinin güçlendirilmesi çağrısı yaptım.

    İlaveten, bölge milletvekili olarak şahsen büyük bir ciddiyet ve titizlikle hazırladığım, işlevsellik ve gerçekleştirilebilirlik odaklı kalkınma tekliflerimizi de hatırlatarak, komisyon tarafından göz ardı edilmeyip dikkate alınmasını istedim.

    Komisyonun, kurucuları tarafından belirtilen ‘partiler üstü’ niteliğinin önemli bir gereği olarak çalışamalarını milliyetçilik popülizminden uzak kalarak, bölgede yaşayan unsurların farklılığına saygı duyarak, daha iyi bir gelecek inşası için gerçekçi politikalar geliştime mecburiyetinde olduğunun altını çizdim.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.