Bildirilmeyen metrekareler için süre 30 Eylül’e kadar uzatıldı

    Bildirilmeyen metrekareler için süre 30 Eylül’e kadar uzatıldı

    İçişleri Bakanı Takis Theodorikakos, ülkede milyonlarca evin belediyelere daha az metrekareyle bildirildiğini, bunun düzeltilmesi, bu konuda ülkeye nihai bir son ve düzen vermek istedikleri için bildirilmeyen metrekarelerin bildirim süresinin 30 Eylül'e kadar uzatılacağını açıkladı.

    Bakan Theodorikakos konu hakkında yaptığı açıklamada, “Devlet ile vatandaş arasında güven ilişkisini kurmak istiyoruz. Bildirilmeyen metrekarelerin beyanı için ek süre vermemizin amacı, belediyelerde, E9 belgelerinde milyonlarda ev az metrekareyle bildirilmiş bu nedenle de belediyeler ve devlet milyonlarca euro para kaybediyor. Bu yanlış duruma son vermek istiyoruz” dedi.

    Ayrıca bakan Theodorakis, bildirim konusunda vatandaşlardan büyük ilgi olduğunu bundan dolayı ek süre tanındığını, bu durumun da bundan sonraki süreç için devlet ile vatandaş arasındaki ilişkinin güven üzerine inşa edileceğini belirtti.

    Son olarak bakan bildirilmeyen metrekarelerin kişilerin muhasebecileri yada avukatları aracılarıyla yapabileceklerini sözlerine ekledi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.