“İnsanlık ikinci bir dalgayla karşı karşıya!!!”

    “İnsanlık ikinci bir dalgayla karşı karşıya!!!”

    Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias uzun bir aradan sonra bugün yaptığı açıklamada, tüm insanlığın ikinci bir dalgayla karşı karşıya olduğu uyarısında bulundu.

    Yunanistan genelinde koronavirüs vakaları 25 Ağustos Salı günü itibariyle 168 yeni vakanın tespit edildiği ve vakaların 8987’ye yükseldiği hayatını kaybedenlerin ise 242 olduğu belirtildi.

    Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, son 24 saat içinde ülke genelinde 168 yeni vakanın tespit edildiğini ve toplam koronavirüs vaka sayısının 8987’ye ulaştığı açıklandı. Ayrıca, son 24 saat içinde virüsten hayatını kaybeden olmadığı ve ölü sayısının 242’de kaldığı belirtildi.

    “İNSANLIK İKİNCİ BİR SALGIN DALGASIYLA KARŞI KARŞIYA”

    Ayrıca ülke genelindeki hastanelerde 31 kişinin solunum cihazına bağlı olduğu açıklandı.

    Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias ve Bulaşıcı Hastalıklar Komitesi üyesi Gikas Mayorkinis, koronavirüs pandemisinin seyri hakkında basına açıklamalarda bulundular.

    Tüm kararların herkes tarafından değerlendirildiğini belirten Hardalias, “Hiçbir alanda ayrımcılık yapmıyoruz. Sorun olduğu yerde önlemler alınır. İnsanlık ikinci bir salgın dalgasıyla karşı karşıya. Yunanistan bundan da zarar görebilir” ifadelerine yer verdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.