Yassıköy Belediyesi ve Ethniki Bankası işbirliği

    Yassıköy Belediyesi ve Ethniki Bankası işbirliği

    Yassıköy Belediyesi ile Ethniki Bankası arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

    18 Ağustos Salı günü, gerekli prosedür tamamlanarak, Yassıköy Belediyesi ve Yassıköy belediye şirketlerinin tüm mevduatlarının Ethniki Bankası’na aktarımı gerçekleştirildi.

    Konuya ilişkin Yassıköy Belediyesinden yapılan açıklama şöyle:

    “18 Ağustos Salı günü, gerekli prosedür tamamlanarak, Yassıköy Belediyesi ve Yassıköy Belediye Şirketleri’nin  tüm mevduatlarının Ethniki Bankası’na aktarımı gerçekleştirildi.

    “Kapanma riski ile devamlı karşı karşıya kalan şubemizi destekliyor, genç idarecilerine güveniyoruz. Yassıköy Belediyesi’nin paraları artık seçimlerde taraf olan o bankada değil...”, diyen Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, seçimler öncesi verdiği beyanın arkasında durmuş oldu.

    Ethniki Bankası Yassıköy Şube Müdürü sn. Kyriakos Hatzitheodorou ise, Yassıköy Belediyesi'nin Ethniki Bankası ile işbirliğini memnuniyetle karşılıdaklarını ifade ederken,  bölge halkına en iyi hizmeti sunacaklarına dair söz verdi. Amaçlarının, çeşitli kredi programları ile bölgedeki girişimciliği güçlendirmek olduğunu belirten sn. Hatzitheodorou, ekonomik faaliyetleri kolaylaştırılmak için ellerinden geleni yapacaklarını, gençlere konut satın alımı için kredi kolaylılığı sağlayacaklarını, ayrıca sosyal programlar yoluyla savunmasız grupları destekleyeceklerini de belirtti.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.