Askerler köyün içinde tatbikat yaptı!!!

    Previous Next

    Askerler köyün içinde tatbikat yaptı!!!

    İskeçe’nin Mustafçova Belediyesine bağlı Gökçepınar köyünde 12 Ağustos Çarşamba sabahı askerler tatbikat yaptı.

    Yaşanan bu ilginç olay başta köy halkı olmak üzere, bölge sakinlerinde endişe ve korku yarattı. Edinilen bilgilere göre, bölge sakinlerine 12 Ağustos Çarşamba günü belediye sınırları içinde tatbikatın icra edileceği konusunda haber verilmemesi, köy içinde ve mezarlığın musalla taşı, alanı ve çevresinde tatbikat yapan silahlı askerlerin ani görüntüsü köy halkı arasında endişeye neden oldu. Aynı endişeler Şahin köyünde de yaşandı. İskeçe'de bulunan 4. Kolordu kaynaklarının bu tür tatbikatların olağan olduğunu belirttikleri bilgisi yerel basında paylaşıldı.

    “BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞ VE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR”

    Gökçepınar köyü imamı Erkan Azizoğlu tatbikatın kendilerini köy halkı olarak üzdüğünü ve hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek tepkisini dile getirdi. Azizoğlu, sosyal medya hesabında tepkisini şöyle dile getirdi:

    "Bizler Gökçepınar'lılar olarak bugüne kadar her türlü insanî yardım ve yaklaşımları ile nam salmış 21'deki askeriyeden gayet memnunduk! Doğu Akdeniz'deki anlaşmazlık yüzünden YUNANİSTAN-TÜRKİYE ilişkilerinin gerildiği bugünlerde, 21'deki askeriyenin köyümüz GÖKÇEPINAR'ın içinde tatbikat yapması, bizleri derinden üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır.

    “KINIYORUZ, SAÇMA BULUYORUZ”

    Askeriyenin bir yerlere mesaj göndermek için köyümüzü kullanması, köylü kardeşlerimizi ve bilhassa da evlatlarımızı endişelendiren/korkutan bir tatbikatla köyümüzün içine girmesi, kabul edilebilecek bir olay değildir!.."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.