"Kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş"

    "Kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş"

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Demokratik İşbirliği Listesi Başkanı İsmet Kadı'nın belediyeye Genel Sekreter alımıyla ilgili yaptığı açıklamalarına cevap verdi.

    Belediye Başkanı Mümin Demokratik İşbirliği Listesi Meclis Üyesi Hasan Mandıracı'nın dışında tüm meclis üyelerine hitaben yaptığı açıklamada, "Kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş" benzetmesinde bulundu.

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin tarafından yapılan açıklama şöyle:

    Demokratik İşbirliği listesine hitaben (sn. Hasan Mandıracı hariç) :

    1. 16 yıl belediye başkanlığı görevinde bulunmuş tecrübeli büyüğümüzün, Genel Sekreter maaşının direk devletin bütçesinden ödendiği, belediye mensuplarına yük olmadığı ve belediye mensupları yararına aktarılamayacağını bilmemeleri kendi eksiklik ve bilgisizliklerinden ibarettir. İleri listemizin başarı ve icraatlarını 4 yıl boyunca takip ederek bu açığı kapatmakta önemli yol alacaklarını düşünüyorum.

    2. Ayazma köyümüz karantina ile boğuşur iken aldığımız kararlara itiraz etmekle uğraştıkları ve bunun en azından terbiyesizlik olduğunu halkımızın bilgisine sunuyorum.

    3. 2014 - 2019 döneminde değerli büyüğümüzün 4 özel danışmanından hiçbiri Yassıköy belediyesi mensubu olmayıp, Azınlık insanımıza akılalmaz şekilde yer verilmeyip, Azınlık bireylerimiz dışlanmıştır. Bugün itibarı ile Yassıköy Belediye Başkanının 6 danışmanının tamamı belediye mensubumuz olup, Azınlığımızın yetiştirdiği Yüksek tahsilli arkadaşlardan seçilmiştir.

    4. Genel Sekreterlik görevini kanaatimce bilgi, birikim, özverisine inandığım, kollektif şekilde çalışabileceğimizi düşündüğüm, listeniz mensubu, Özcan Mehmet arkadaşıma önerdiğimi ve bunun neden kabul görmediğini liste olarak halkımıza açıklamanızı merakla bekleyeceğim. Bu önerinin şahitlerinin kim olduğu bilginiz dahilindedir.

    5. Sn. Maria Strancali'nin ne kadar değerli ve çalışkan bir kişilik olduğunu Gümülcine Belediyesindeki mühendis arkadaşlarınıza sorabilirsiniz.

    Şöyle kapatıyorum ;

    "Kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş"

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.