Rıdvan Deli Hüseyin: "Türkiye ve Bulgaristan sınır kapılarının tamamen kapatılmasını doğru bulmuyorum"

    Rıdvan Deli Hüseyin: "Türkiye ve Bulgaristan sınır kapılarının tamamen kapatılmasını doğru bulmuyorum"

    Mustafçova-Miki Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin,8 Temmuz 2020 günü  yaptığı yazılı açıklamayla Eyalette yapılan ve  sınır kapılarıyla ilgili hükümete sunulan  önerileri değerlendirdi.

    06.07.2020 tarihinde Doğu Makedonya – Trakya  belediye başkanlarının telekonferans yöntemiyle yaptıkları görüşmeye  katılamadığını, sınır kapılarının kapatılmasıyla ilgili  hükümete  sunulan öneriyi de doğru bulmadığını belirten Mustafçova-Miki Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, “Türkiye ve Bulgaristan ile sınır kapılarının tamamen kapatılması doğru yönde atılmış bir adım değildir.

    Bu konuda bölgemizdeki misafirliğin  önemli bir yükünü üstlenen, otelcilerin ve diğer turizm işletmecilerinin belirttiklerini göz önünde bulundurmalıyız ki ancak böylece  turistlerin kontrollü önlemlerle bölgemize akışı sağlanabilir.

    Bildiğimiz önlemleri aldığımız takdirde ki bunlar protokollerle de belirlenmiştir; maske, mesafe ve bir araya toplanmaktan kaçındığımızda virüsle mücadele edebiliriz. Böylece turizm hareketini de istenen seviyeye getirebiliriz.” İfadelerine yer verdi.  

     

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.