Gümülcine Hastanesi’ne yardım ettiler

    Gümülcine Hastanesi’ne yardım ettiler

    Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefeti ve BİRLİK Listesi Başkanı Erdem Hüseyin, Gümülcine Devlet Hastanesi’ne sağlık malzemesi yardımında bulundu.

    Koronavirüs (Codiv-19) salgınıyla mücadele kapsamında BİRLİK Listesi olarak başlatmış oldukları bağış kampanyası ile ilgili olarak BİRLİK Listesi’nden yapılan açıklama şöyle:

    “Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefeti ve BİRLİK LİSTESİ olarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Codiv-19) salgınıyla mücadele kapsamında, sağlık malzemesi yardımlarını Gümülcine Devlet Hastanesi Müdüresi Sayın Magda Yamustari’ye teslim ettik.

    28 Nisan Salı günü Gümülcine Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sayın Yamustari ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede kendilerine BİRLİK LİSTESİ ekibi olarak, bu bağış kampanyamızla birlikte hastanenin geçirmiş olduğu bu zorlu süreçte kendilerine katkı sağlamayı uygun gördüğümüzü ilettik. Müdüre sayın Yamustari gösterilen bu çabayı büyük bir memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, hep birlikte ele ele vererek bu zor günlerinden geçeceğini dile getirdi.

    Bağışı teslim sırasında BİRLİK LİSTESİ Başkanı Erdem Hüseyin’e Meslis Üyesi İrfan Badırlı ve Birlik Listesi Avukatı Aggeliki Kaçi eşlik etti.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.