GTGB 4000 adet maske üretti

    GTGB 4000 adet maske üretti

    Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında maske üretti.

    GTGB çatısı altında faaliyet gösteren Biçki - Dikiş - Nakış ve El Sanatları Kurs eğitmenleri tarafından çok kullanımlık 4000 adet bez maske üretildi. Üretilen maskeleri GTGB Bakanı Sedat Hasan, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’e teslim etti.

    Konuyla ilgili olarak GTGB’den yapılan açıklama şöyle:

    “Gümülcine Türk Gençler Birliği Derneği olarak, Çin'de başlayan, tüm dünyayı, ülkemiz Yunanistan’ı ve Batı Trakya’yı da etkisi altına alan corona virüs (Codiv-19) salgınıyla mücadele kapsamında yüz maskesi yapımını tamamlamıştır.

    Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda, çatımız altında faaliyet gösteren Biçki - Dikiş - Nakış ve El Sanatları Kurs eğitmenleri tarafından çok kullanımlık 4000 adet bez maske üretilmiştir.

    Üretilmiş olan maskeleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Başkanımız Sedat Hasan 14 Nisan 2020 Salı günü, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’e teslim etmiştir.

    İnsanlık tarihinin oldukça hassas geçtiği bu döneminde sadece kendi kaderimizi değil, tüm insanlığın kaderini düşünmek durumundayız. Bir dayanışma ve destek hareketi olarak gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada, bizlere yardımını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Başaracağımıza inanalım, salgını yeneceğimizi kesinkes hatırda tutalım. Allah’ın izniyle kurtuluş yakındır.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.