Evlerde karantina altında olanlara polis denetimi yapılıyor

    Evlerde karantina altında olanlara polis denetimi yapılıyor

    Yunanistan’a yurtdışından gelmiş olup 14 günlük karantina sürecini evlerinde geçirmesi gereken kişileri polisler ilgili adresleri ziyaret ederek denetim yapılıyor.

    Ülke genelinde koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlere vatandaşların daha sıkı bir şekilde uymalarını isteyen yetkililer, bu nedenle karantina altında olması gereken kişileri polis ilgili adresleri ziyaret ederek denetimde bulundukları öğrenildi.

    Geçtiğimiz günlerde Türkiye’den gelen öğrencilerden bazıları evlerinde karantina sürecini geçirmekte, bazıları ise İskeçe, Gümülcine ve Dedeağaç illerinde belirlenen otellere yerleştirildiler. Aynı şekilde yurtdışında çalışan ve geri dönenlerden bazıları da evlerinde kendilerini karantina altına aldılar.

    Bu kapsamda Rodop ilinde hafta sonu ve Pazartesi günü polisler köyleri ve şehirde mahalleleri gezerek evlerde karantinada olanları denetledikleri belirtildi. Pazar günü ise Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Hemetli bölgesinde ve ova bölgesinde bazı köyleri gezen polisler, karantinada olması gereken öğrencilerin ve diğer kişilerin 14 gün kuralına uyup uymadıklarını denetledikleri ve ilgili kişilerin pasaport bilgilerini aldıkları kaydedildi.

    Aynı şekilde polislerin Rodop ili dışında da denetimlerine devam ettikleri ve benzer denetimlere önümüzdeki günlerde de devam edileceği bildirildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.