Yassıköy belediyesi e-posta üzerinden hizmet vermeye başlıyor

    Yassıköy belediyesi e-posta üzerinden hizmet vermeye başlıyor

    Yassıköy Belediyesi yarından itibaren (16 Mart 2020) vatandaşların belediye hizmetlerine e-posta üzerinden ulaşımı sağlayacaklarını duyurdu.

    Yunanistan genelinde etkili olan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Yassıköy belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay yararlanabilmesi için e-posta üzerinden vatandaşlarına hizmet sağlamayı amaçlıyor.

    Konuyla ilgili olarak Yassıköy belediyesinden yapılan açıklama şöyle:

    Yarından itibaren, e-posta üzerinden tüm belediye hizmetlerine ulaşım sağlıyoruz. Aşağıdaki formu doldurarak, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndererek, e-hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, yaşlılar ve risk gruplarına eve teslim hizmetini başlatıyoruz. Belediyemizde tüm hizmetler 31 Mart 2020 tarihine kadar telefon ve randevu sistemi üzerinden yapılacaktır. https://iasmos.gr/aitisi-pistopoihtikou-bebaioshs/

    Öte yandan Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, belediye mensubu yaşlıların ve diğer risk grupları kişileri ihtiyaçlarının karşılanmasına ilişkin sosyal medya hesabından, “Eve Yardım Merkezi ve Toplum Merkezi çalışanlarımıza, belediyemiz mensubu yaşlılar ve risk gruplarının yiyecek ve ilk yardım ihtiyaçlarını yerine getirmeleri konusunda gereken talimatı verdim” açıklamasında bulundu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.