Yassıköy Kültür Merkezi'de 'Birnici Basamak Sağlık Hizmeti' etkinliği düzenlendi

    Previous Next

    Yassıköy Kültür Merkezi'de 'Birnici Basamak Sağlık Hizmeti' etkinliği düzenlendi

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, 12 Şubat Çarşamba günü Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yaluç ile birlike Yassıköy Kültür Merkezi’nde Makedonya - Trakya 4. Sağlık Eyaleti'nin düzenlediği "Herkes tarafından erişilebilen Birinci Basamak Sağlık Hizmeti", konu başlıklı bilgilendirme etkinliğine katıldı.

    Konuyla ilgili olarak Yassıköy Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle:

    "Açılış konuşmasını Makedonya - Trakya 4. Sağlık Eyalet Müdür Yardımcısı sn. Eirini Chatzopoulou yaparken, ardından sözü Sağlık ve Sosyal Dayanışma Politikaları Planlama ve Geliştirme Müdürü sn. Aimilia Makryalea devraldı.

    Akabinde selamlama konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Başkan Mümin, bugüne kadar bir çok kez girişimde bulunduğu ambulans konusuna dikkat çekti. Yassıköy Sağlık Ocağı’nın daha bir çok eksiklikleri olduğunu ifade eden Mümin,  bir an evvel çocuk doktoru ihtiyacının da giderilmesinin ve sağlık ocağı binasının tadilat edilmesini talep etti.

    Etkinlik sonrası Önder Mümin, sn. Eirini Chatzopoulou ve sn. Aimilia Makryalea’yı Yassıköy Belediye Binasında ağırladı. Yassıköy Sağlık Ocağı’nın tamiri ve çocuk doktoru eksikliğinin giderileceği sözünü aldıklarını duyuran Mümin, ambulans temini için de gerekli mercilere birlikte ulaşacaklarιnın müjdesini verdi."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.