İlhan Ahmet Avrupa Birliği Komiseri Margaritis Schinas ile bir görüşme gerçekleştirdi

    Previous Next

    İlhan Ahmet Avrupa Birliği Komiseri Margaritis Schinas ile bir görüşme gerçekleştirdi

    Rodop Milletvekili İlhan Ahmet 16 Ocak Perşembe günü Avrupa Birliği Komiseri Margaritis Schinas ile bir görüşme gerçekleştirdi.

    Meclis’te gerçekleşen görüşmeye ilişkin milletvekili İlhan Ahmet’in yaptığı açıklama şöyle:

    “Bugün parlamentoda, Dışişleri ve Savunma Komisyonu üyesi milletvekilleri olarak Avrupa Birliği Komiseri Margaritis Schinas’ı misafir ettik.

    Kendisiyle daha evvel, AB Komisyonu eski Başkanı Jean Claude Juncker’ın sözcülüğünü yaptığı dönemde yine Rodop Milletvekili olarak Brüksel’e gerçekleştirdiğim çalışma ziyaretlerinde de biraraya geldiğim sn. Schinas’a bir kez daha bölgemizin kalkınması yönündeki gerçekleştirilebilir tekliflerimi dile getirme fırsatı buldum.

    Trakya’da yaşayan yurttaşlarımızın en başta ekonomik sorunlarına çözüm getirmek için yürüttüğüm çalışmalara hayata geçirme yönünde ivme kazandırmak amacıyla girişimlerde bulunmak üzere Brüksel’de tekrar biraraya gelmeyi kararlaştırdık.”

    Hatırlanacağı üzere milletvekili İlhan Ahmet İlhan Ahmet, tütünün geleceği konusunda bir dizi temasta bulunmak üzere Brüksel’e gitmiş, ziyaret kapsamında Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker’ın Baş Sözcüsü Margaritas Schinas ile de bir görüşme gerçekleştirmişti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.