BTAYTD – Thinkout işbirliğiyle Erasmus Plus Programı Projesi

    BTAYTD – Thinkout işbirliğiyle Erasmus Plus Programı Projesi

    Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği, bir AB Programı kapsamında ve uluslararası düzeyde bir işbirliğine imza atmış bulunmaktadır. Belçika’da faaliyet gösteren Thinkout sivil toplum kuruluşu ile işbirliği içerisinde Erasmus Plus Programına yapılan proje başvurusu onaylandı.

    Projenin başlığı “Genç İnsanların Hareketliliği” (Roaming Young People) ve amacı da gençleri çok-kültürlü, tecrübeye dayalı ve manalı öğrenime teşvik ederek sosyal ve siyasi katılım sağlamak. Proje sayesinde gençler bu alanda daha yüksek özgüvene ve tecrübeye sahip olacak, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasete daha istekli ve etkin şekilde katılım gösterebilecekler ve toplumlarına daha verimli katkılar sağlayabilecekler.

    Proje 14–18 Nisan 2020 tarihlerinde Gümülcine’de, BTAYTD ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Thinkout kuruluşunun getireceği gençlerle bölgemizdeki gençler arasında toplantılar, çalışmalar ve eğitim seminerleri yer alacak. Projeye yurtdışından da alanında önemli konuşmacı ve eğitimci şahıslar konuk olarak katılacak.

    Projeye bölgemizden toplamda 9 genç katılacak ve öncelik İngilizceyi iyi bilen 18-25 yaş arası öğrencilere verilecek.

    Proje ile ilgilenen gençler, BTAYTD’da projeden sorumlu olan kişilerle irtibata geçebilir:

    Meltem Giritli: 698 610 9146

    Onur Mustafa Ahmet: 694 878 5259 Başvuru yapmak isteyenler ekteki formu doldurup Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderebilirler.

    Son başvuru tarihi 28 Şubat 2020.

     

    Πρόγραμμα Erasmus Plus του ΣΕΜΔΘ σε συνεργασία με το Thinkout

     

    O Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας της Δυτικής Θράκης έχει υπογράψει ένα πρόγραμμα διεθνούς συνεργασίας στο πλαίσιο ενός προγράμματος της ΕΕ. Η εφαρμογή του προγράμματος Erasmus Plus σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση Thinkout που λειτουργεί στο Βέλγιο, έχει εγκριθεί.

    Ο τίτλος του έργου είναι "Περιαγωγή νέων ανθρώπων" και στόχος του είναι να προσφέρει κοινωνική και πολιτική συμμετοχή, ενθαρρύνοντας τους νέους με πολυπολιτισμική, βιωματική και ουσιαστική μάθηση. Χάρη στο έργο, οι νέοι θα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία στον τομέα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν πιο ενεργά σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και στην πολιτική και να συμβάλλουν αποτελεσματικότερα στις κοινότητές τους.

    Το έργο θα διεξαχθεί στις 14-18 Απριλίου 2020 στην Κομοτηνή και θα φιλοξενηθεί από τον Σύλλογο Επιστημόνων Δυτικής Θράκης (BTAYTD). Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, μελέτες και σεμινάρια κατάρτισης μεταξύ των νέων της Thinkout και των νέων της περιοχή μας. Σημαντικοί ομιλητές και εκπαιδευτικοί από το εξωτερικό θα συμμετάσχουν επίσης στο πρόγραμμα ως φιλοξενούμενοι.

    Συνολικά 9 νέοι από την περιοχή μας θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και η προτεραιότητα θα δοθεί σε μαθητές ηλικίας 18-25 ετών που μιλούν καλά αγγλικά.

    Οι νέοι που ενδιαφέρονται για το έργο μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους για το έργο της BTAYTD:

    Μελτέμ Γκιριτλή: 698 610 9146

    Ονούρ Μουσταφά Αχμέτ: 694 878 5259

    Όσοι θέλουν να υποβάλουν αίτηση μπορούν να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα και να την στείλουν στο Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir..

    Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και 28η Φεβρουαρίου 2020

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.