BTAYTD Üyesi Meltem Giritli FUEN Toplantısı'na katıldı

    Previous Next

    BTAYTD Üyesi Meltem Giritli FUEN Toplantısı'na katıldı

    Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Giritli Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen FUEN Toplantısı'na katıldı.

    06-08 Aralık tarihlerinde Berlin’de düzenlenen FUEN Eğitim Toplantısı'na BTAYTD adına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Giritli toplantı esnasında Batı Trakya Türk Azınlığının sorunlarını diğer azınlık temsilcilerine aktarma fırsatı buldu.

    FUEN ve YEN üye kuruluşlarından gençler Berlin'de aktif ve yararlı bir hafta sonu geçirdi. Uluslararası eğitmenlerden “Çevrimiçi iletişim ve Kampanya iletişimi” hakkında eğitim aldı.

    Açılış oturumunu Robert Shuman Enstitüsü’nün Jannes Herman-Mostert yaptı. Açılış oturumunda, Meltem Giritli Batı Trakya Türk Toplumunun yaşadığı sorunları dile getirdi. Özellikle Türk Azınlığının eğitim sorunları dikkatleri çekti.

    İkinci oturumda, Brüksel merkezli bir butik kampanya olan ABB kampanyasının kurucusu ve Genel Müdürü Jerry Zagoritis; Farklı platformlarda kampanya yürütme hakkında bilgiaktardı.

    Romanya'daki Macarlar Demokratik İttifakı İcra Başkanı Bálint Porcsalmi, Kampanya iletişimi konusundaki eğitim oturumunda, bir kampanyanın aşamalarını yapısını ve temel unsurlarını açıkladı.

    Katılımcıların eğitimi değerlendirdiği son oturumun ardından proje yöneticisi László Bodor katılımcılara sertifikalarını dağıttı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.