'Gönüllerde Birİz'den Işık Sadık Ahmet'e ödül

    Previous Next

    'Gönüllerde Birİz'den Işık Sadık Ahmet'e ödül

    Türkiye'de Kültür Bakanlığı'nın himayalerinde gerçekleştirilen ve Hanımca Derneği tarafından düzenlenen "Topluma Değer Katanlar Gönüllerde BirİZ" adlı ödül töreninde Batı Trakya'dan DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ödüle layık görüldü.

    "Bir İZ bırak kelebek esintisiyle yürüdüğün yollarda" sloganı altında düzenlenen ödül töreni 5 Aralık Perşembe günü Anakara'da Çankaya semtindeki Milli Kütüphane'de düzenlendi.

    Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle düzenlenen ödül töreninde Işık Sadık Ahmet'e ödülü Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve eski TBMM başkanı Köksal Toptan takdim etti. Tören sonrası Işık Sadık Ahmet yaptığı açıklamada, "Ankara İl Kültür Müdürlüğünün katkılarıyla, Hanımca Derneği'nin düzenlediği 'Gönüllerde Birİz' ödül törenine katıldım. Milli Kütüphane'de ilk kez gerçekleşen ödül töreninde, kadim dostlarım Köksal Toptan Beyefendi ve Saime Toptan Hanımefendi ile bir araya gelerek, ödülümü Köksal Bey'den almaktan büyük bir şeref duydum. Bu anlamlı ödül töreninde ödül alan, başta gönüllü olarak Derik Kaymakamı olan Hakan Kafkas ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok kardeşlerim olmak üzere, hepsi birbirinden kıymetli kardeşlerimi tebrik ederim" ifadelerine yer verdi.

    Bugüne kadar Işık Sadık Ahmet'in gönüllü olarak yürüttüğü faaliyetler ve bunların Batı Trakya Türk toplumuna olan katkılarından dolayı ödüle layık görüldüğü belirtildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.