Burhan Baran ‘Köy Zamanı’na Ketenlik köyü ile devam etti

    Previous Next

    Burhan Baran ‘Köy Zamanı’na Ketenlik köyü ile devam etti

    İskeçe KİNAL Partisi Milletvekili Burhan Baran başlattığı ‘Köy Zamanı’ projesi kapsamında köylere giderek vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Milletvekili Baran ikinci toplantısını, İskeçe iline bağlı Ketenlik köyünde gerçekleştirdi.

    Ziyarete ilişkin milletvekili Burhan Baran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

    “İskeçe Milletvekili Dr. Burhan Baranın "Köy Zamanı" projesinin ikinci toplantısı KETENLİK Köyü Kütüphanesinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Ketenlik Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte organize edilen toplantıda Ketenlik Köyünün sorunları, kapatılan kreş, Tapu Kadastro (Ktimatoloğio ), Tütün Satışlarında karşılaşılan zorluklar ve birçok sorun köy halkı tarafından Milletvekiline aktarıldı. Milletvekili Dr. Baran sorunları yakından dinleyip, çözüm bulma konusunda çalışacağını köy halkına söz verdi. Milletvekili Ketenlik Köyü halkına ve Ketenlik Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine projelerine katkılarından dolayı teşekkür eder.”

    Hatırlanacağı üzere milletvekili Burhan Baran, ‘Köy Zamanı’ projesi kapsamında ilk toplantısını Kırköy’de gerçekleştirmişti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.