BTTDD Bursa Şubesi Atatürk'ün huzurunda

    Previous Next

    BTTDD Bursa Şubesi Atatürk'ün huzurunda

    Türkiye’deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi üyeleri, 10 Kasım’da Ankara gezisi ile birlikte Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

    9 Kasım Cumartesi Günü Bursa’dan hareket eden 50 kişilik gruba BTTDD Bursa Şubesi 2. Başkanı Av. Ramadan Eminoğlu, STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Serdar, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ahmet, Dernek Görevlisi Zekeriya Osman, Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Ali ve Batı Trakyalılar Panayırı Ağası Ahmet Mehmet Yuvacı da eşlik etti.

    Gezi kapsamında Anıtkabir, Kurtuluş Savaşı Müzesi (1. TBMM Binası), Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankara Kalesi, Rahmi Koç Müzesi ile birlikte Eskişehir Tarihi Odunpazarı Evlerini ziyaret eden grup 10 Kasım Pazar Akşamı Bursa’ya dönüş yaptı.

    Gezi ile birlikte Atatürk’ün huzuruna çıkan hemşehrilerine teşekkür eden BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, hemşehrilerinden gelen her talebi karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu vesileyle Dernek olarak 10 Kasım’da Ankara’da bulunmaktan gurur duyduklarını açıkladı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.