Gümülcine ve İskeçe’de “13. Türkçenin Uluslararası Şiir Şöleni” düzenlenecek

    Gümülcine ve İskeçe’de “13. Türkçenin Uluslararası Şiir Şöleni” düzenlenecek

    Türkiye Yazarlar Birliği tarafından gerçekleştirilen ve Türk dünyasının en büyük edebiyat organizasyonları arasında yer alan “13. Türkçe’nin Uluslararası Şiir Şöleni”, Gümülcine ve İskeçe’de de düzenlenecek.

    Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin İskeçe şubesi kültür merkezi lokalinde, 14 Kasım Perşembe günü saat 18:00’de düzenlenecek olan “13. Türkçe’nin Uluslararası Şiir Şöleni”ne tüm Batı Trakya halkının davetli olduğu belirtildi.

    13 Kasım’da Edirne’de başlayan şölenin bazı fasılları gezi şeklinde Bulgaristan (Filibe-Kırcaali) ve Yunanistan’da (Gümülcine) gerçekleştirilecek.

    Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle on üçüncüsü gerçekleştirilecek şölene; Türkiye, Tataristan, Kırgızistan, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Gürcistan, KKTC, İran, Irak, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Moldova (Gagavuzyeri), Romanya, Kırım, Dağıstan, Yunanistan (Batı Trakya), Başkurdistan, Bosna-Hersek, Fransa, Almanya, Avusturya, Belçika ve Hollanda’dan şairler, yazarlar ve ilim adamları katılacak.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.