BTTDD Bursa Şubesi'nden burs duyurusu

    BTTDD Bursa Şubesi'nden burs duyurusu

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Batı Trakyalı üniversite öğrencilerine burs verilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yayımladı.

    Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklama şöyle

    "Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından 2019-2020 Öğretim yılı içerisinde ihtiyaç sahibi Batı Trakyalı üniversite öğrencilerine imkanlar dahilinde  burs  verilmesine devam edilmesi kararlaştırılmıştır.

    Bu kapsamda başvuruda bulunacak öğrencilerimizin;

    Derneğimizden bizzat alınacak  veya  www.bttddbursa.org  internet adresin Başvurular bölümünde bulunan Öğrenci Bursu  Başvuru  Formu’ nu doldurarak (başvuru formuna buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz)

    Okumakta oldukları  üniversiteden alınacak öğrenci belgesi,  (2. ve daha üst sınıflarda okuyan öğrenciler için  transkript)

    İki adet fotoğraf

    Gerekli görülen diğer evraklar (engel durumu belgesi , kira sözleşmesi, vs)

    ile birlikte 12 EKİM CUMARTESİ saat 18:00‘e kadar BTTDD Bursa Şubesi’ ne bizzat başvurmaları gerekmektedir. (başvurular bu tarihe kadar 11:00-18:00 saatleri arasında alınacaktır)

    Başvurular arasında,  özel durumda olan (engelli, anne veya babasını kaybetmiş  v.b.) öğrencilerimiz ile Derneğimiz üyelerine pozitif ayrımcılık yapılacak olup, öğrencilerimizin beyan ettiği hususlar titizlik ile araştırılacaktır."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.