Şiddetli fırtınada ağaç devrildi elektrik hatlarını kopardı

    Previous Next

    Şiddetli fırtınada ağaç devrildi elektrik hatlarını kopardı

    Rodop ilinin Kozlukebir belediyesine bağlı Delinasufköyde, oyun parkın içinde yer alan ağacın devrilmesi sonucu köyde elektrik hatları kesildi, oyun parkında yer alan oyuncaklarda hasar meydana geldi.

    Rodop ilinin bir çok bölgesinde etkili olan kötü hava koşulları ve şiddetli fırtına bazı bölgelerde ciddi hasara neden oldu. Kozlukebir belediyesine bağlı Delinasufköyde oyun parkı içinde yer alan ağacın devrilmesi sonunu elektrik hatları koptu, park içinde yer alan oyuncaklarda hasar meydana geldi.

    Olay yerine gelen Yunanistan Elektrik Kurumu (DEİ) ekipleri, elektrik hattındaki sorunu çözdüler, daha sonra yıkılan ağacın daha büyük bir zarara sebep olmaması için geriye kalan kısmının diğer yetkililer tarafından kesilmesine karar verdiler.

    Edinilen bilgilere göre olayla ilgili olarak Delinasufköy Muhtarı Erol Hasan’ın Kozlukebir belediye yetkililerine bilgi verdiği ve bölgede gerekli çalışmaların başlayacağı belirtildi.

    Öte yandan olay yerine gelen Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ve Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefet Başkanı Erdem Hüseyin incelemelerde bulundular.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.