Özkan Hüseyin uluslararası ödüle layık görüldü!

    Özkan Hüseyin uluslararası ödüle layık görüldü!

    Türkiye'deki Bursa Arena Köşe yazarlarından ve BATTAM (Batı Trakya Türkleri Araştırma Merkezi) Başkanı olan Özkan Hüseyin, Ülkemize ve Batı Trakya Türklerine bir "Madalya" daha kazandırdı. Özkan Hüseyin "Dünya Kültürüne ve Barışına vermiş olduğu üstün hizmetleri"nden dolayı, İsviçrenin Cenevre Şehrinde faaliyet gösteren UNKOPA (Uluslararası Ödül Birliği) tarafından 'Avrupa Üstün Hizmet Madalyası" (Altın Madalya) ile ödüllendiriliyor.

    Birleşmiş Milletler Teşkilatı tarafından “Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü” olarak 2011 yılında yine bir madalya ile ödüllendirilen Özkan Hüseyin, Azerbaycan Devletinin saygın Bilim Kuruluşu VEKTÖR tarafından "Fahri Doktorluk ve Profesörlük" ünvanlarına da layık görülmüş idi.

    Yine yıllar boyunca muhtelif uluslararası kurum ve kuruluşlar tarafından kendisine sunulan yüzlerce plaket ve ödüllerin yanısıra, Azerbaycan Beynel Halk İlim Merkezinin 2017 yılında “Türk Dünyası Medeniyetine Gösterdiği Hizmetler için" “Uluslararası Altın Yıldız Madalyası”, geçtiğimiz 2018 yılında Almanya'da Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) tarafından verilen bir "Şükran Plaketi"  son yaşanılan güzel örnekleriydi..  Bu defa da İsviçre UNKOPA tarafından "Avrupa Üstün Hizmet Madalyası" yla onore edilen Özkan Hüseyin; Azerbaycan'a davet edildi ve bugün orada. Bu nadide ödülünü de Azerbeycan Devleti adına "VEKTÖR" Akademisi Rektörü Prof. Dr. Elçin İskenferzade törenle takdim edecek.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.