GTGB Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

    Previous Next

    GTGB Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

    GTGB Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

    Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Olağan Genel Kurulu 22 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.

    Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul, divan kurulunun seçilmesiyle başladı. Daha sonra Olağan Genel Kurul’un Divan Kurulu Başkanlığı’na Mehmet Emin, sekreterlik görevlerine ise Cahit Halil ve Seçkin Yetimoğlu seçildi. Genel kurul, eski başkan ve üyelerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Ardından genel kurula faaliyet raporunun okunmasıyla devam edildi.

    GTGB Başkanı Necat Ahmet, göreve geldikleri günden bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları tüm çalışmaları genel kurul üyelerine anlattı. Başkan Ahmet bu kurumun azınlık kurumları arasında önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatarak, “Yunanistan’da ve Batı Trakya’da Türk olmak çok zor. Burada asıl önemli olan başınızın dik olmasıdır” görüşlerine yer verdi. Denetim Kurulu raporunu da Büşra Bülbül okudu.

    Daha sonra eleştiri ve öneriler bölümüne geçildi. Bu bölümde DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu söz alarak, “Gümülcine Türk Gençler Birliği, Gümülcine’nin kalbidir. Bir önceki yönetimi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Yeni seçilecek yönetime de çalışmalarında başarılar diliyorum” görüşlerine yer verdi.

    Gazeteci Ramadan Molla da bu kurumun çok önemli bir kurum olduğunun altını çizerek, “BU davaya herkesin sahip çıkması gerekir. Bu kurum Batı Trakya’nın kalbidir. Bunun içini doldurmamız gerekir. Burada cesaret çok önemlidir. Dolaysıyla yeni yönetime çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

    Genel kurulda yönetim oy birliğiyle aklanmasının ardından adayların açıklanmasına son olarak da seçimlere geçildi.

    Yeni yönetim ve denetim kurulu adayları ve oy dağılımı şu şekilde oluştu:

    YÖNETİM KURULU ADAYLARI

    Büşra Bülbül: 54

    Büşra Yusuf: 59

    Furkan Nasuf Paşa: 69

    Kenan Çavuş: 79

    Okan Haliloğlu: 28

    Sedat Hasan: 102

    Seher Mehmetali: 52

    Serdar Hacıoğlu: 68

    DENETİM KURULU ADAYLARI

    Esra Mustafa: 69

    Günay Kenan Ahmet: 73

    Sibel Gülistan: 53

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.