Drama belediye başkanından Yassıköy belediyesine ziyaret

    Previous Next

    Drama belediye başkanından Yassıköy belediyesine ziyaret

    Önder Mümin’in Atina ziyareti sonrası, Atık ve Çevre Yönetimi Genel Sekreteri Manolis Grafakos ve Drama Belediye Başkanı Christodoulos Mamsakos, 12 Eylül Perşembe günü Yassıköy belediyesini ziyaret etti.

    Ziyarete ilişkin Yassıköy belediyesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

    “Grafakos ziyarette, Başkan Önder Mümin’i tebrik ederek, belediyenin yeni döneminin tüm Yassıköy mensupları için hayırlı olmasını diledi. Drama Belediye Başkanı sn. Christodoulos Mamsakos ta Belediye Başkanı Önder Mümin’e ve calışma arkadaşlarına başarı dileklerinde bulundu. Görüşmede,Atık ve Çevre konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

    Önder Mümin belediye bünyesinde bulunan atıkların toplanması konusunda destek istedi.Bölgeye daha fazla çöp kutusu konulması gerektiğini ve bu sayede bölgemizin daha temiz bir hal alabileceğini dile getirdi.

    Grafakos ,atık yönetimi adına çalıştıklarını belirterek projeler konusunda işbirliklerine açık olduklarını ifade etti. Yassıköy Belediye başkanı Önder Mümin görüşmenin sonunda Atık ve Çevre Yönetimi Genel Sekreteri Manolis Grafakos’a hediye takdim etti.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.