Belediye Başkanı Önder Mümin Azınlık okullarını ziyaret etti

    Previous Next

    Belediye Başkanı Önder Mümin Azınlık okullarını ziyaret etti

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, belediye sınırları içinde yer alan Azınlık okullarını ziyaret ederek, çocuklara çanta, kırtasiye ve çeşitli araç gereç malzemeleri hediye etti.

    Böylece Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin,

    2019 – 2020 yılı eğitim ve öğretim yılı 11 Eylül Çarşamba günü ülke genelinde başlamasıyla birlikte Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin bir ilke imza atarak, Azınlık ilkokullarını ziyareti sırasında başta okul öğretmenleri olmak üzere, öğrencilerle de yakından sohbet etme imkanı buldu. Ziyaretleri sırasında tüm Azınlık okullarında ve diğer okullarda görev yapan öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılı döneminde başarı dileklerinde bulunan belediye başkanı Mümin, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

    Okul ziyaretleri sonrası bir açıklama yapan Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin şunları söyledi:

    “Bugün sırasıyla Yuvacalı, Eşekçili, Gebecili ve Bulatköy Azınlık ilkokullarımızı ziyaret ettik. Bu anlamda 2019 2020 eğitim ve öğretim yılı döneminin tüm velilerimize, çocuklarımıza, ve öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biz Yassıköy belediyesi olarak tüm Azınklık ilkokullarımızda gereken temizlik bakım ve onarım çalışmalarımızı gerçekleştirdik, ve bundan sonra da diğer eksiklerimizi tamamlamaya devam edeceğiz. Ayrıca bugün belediye sınırlarımız içerisinde yer alan tüm ilkokullarımızda 580 öğrencimize çanta ve kırtasiye malzemesi olmak üzere hediyeler dağıttık. Belediye başkanı olarak bu programın gerçekleşmesinde yer alan liste ve çalışma arkadaşlarımı belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. 2019 2020 eğitim ve öğretim yıldönümünü batı Trakya Türk Azınlığı’na hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

    2019 -2020 eğitim ve öğretim yılı itibariyle Yuvacılı köyünde22, Eşekçili köyünde 16, Gebecili köyünde 10 ve Bulatköyde 11 öğrenci eğitim görüyor.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.