Bursa Şehir Hastanesi'nden Batı Trakyalılar da yararlanacak!

    Previous Next

    Bursa Şehir Hastanesi'nden Batı Trakyalılar da yararlanacak!

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Yönetimi, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Dursun TOPAL ile bir araya geldi.

    Bursa Şehir Hastanesi’ nin açılışı sebebi ile gerçekleşen ziyaret esnasında Başhekim ve yeni Yönetim Kadrosuna hayırlı olsun dileklerini ileten BTTDD Bursa Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif, Batı Trakyalıların sağlık alanında karşılaşabileceği zorluklar konusunda Başhekim Dr. Dursun Topal’a bilgilendirmede bulunarak söz konusu zorlukların minimum seviyeye indirilmesini talep etti.

    Başhekim Dursun Topal ise BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif gibi kendisinin de Kardiyoloji Uzmanı olduğunun altını çizerek Bursa’da yaşayan Batı Trakyalıların, Bursa için öneminin farkında olduğunu belirtti. Batı Trakya Camiası için her zaman elinden gelen yardımı yapmaya hazır olduğunu açıklayan Başhekim, sadece Bursa’da yaşayanlar değil tüm Batı Trakya Türklerinin Bursa Şehir Hastanesi imkanlarından faydalanmalarını umduklarını sözlerine ekledi. Şehir Hastanesi’nin 403 poliklinik, 49 ameliyathane, 217 yataklı çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitesi ile günlük 2 bin 110 acil hastaya müdahale ve toplamda da 36 bin 200 hasta sirkülasyonu öngörülen kompleks olduğunu açıklayan Topal, Hastane bünyesinde yer alan FTR Hastanesi’ nin ise 200 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyüğü konumunda olduğunu açıkladı.

    Gercekleşen görüşme sonunda Batı Trakyalı hemşehrilerimizin Bursa Şehir Hastanesi’nden sorunsuz bir şekilde yararlanabilmeleri adına Hastane Yönetimi ile BTTDD Bursa Şubesi’nin sürekli olarak iletişim halinde olması yönünde fikir birliğine varıldı.

    Görüşme sonrası bir açıklama yapan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, meslektaşı Kardiyoloji Uzmanı ve Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Dursun Topal tarafından son derece samimi bir şekilde karşılandıklarını ve Türkiye’nin en büyük 10 Hastanesinden biri olan bu kompleksten yararlanmak isteyen Bursa ve Batı Trakya’da yaşayan tüm hemşehrilerinin BTTDD Bursa Şubesi yönetimi ile iletişime geçmeleri durumunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.