İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı BTTDD Bursa Şubesi’ni ziyaret etti

    Previous Next

    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı BTTDD Bursa Şubesi’ni ziyaret etti

    Türkiye’de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

    Ziyarete ilişkin BTTDD Bursa Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

    “24 Temmuz tarihinde Dr. Sadık Ahmet’ in ölüm yıl dönümünde Gümülcine’ deki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine katılan İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener ve heyeti, Gümülcine’ de görmüş olduğu ilgi ve ağırlanma sebebi ile Batı Trakya Türk halkına özel olarak teşekkür etti. Meral Akşener’in mesajını iletmek üzere özel olarak BTTDD Bursa Şubesini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, Batı Trakya’ nın sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümü için her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını belirtti.

    Parti yönetiminde Batı Trakya’ lı isimlerin bulunmasından son derece memnun olduklarını belirten Erozan, kabullerinden dolayı BTTDD Bursa Şubesi Yönetim Kuruluna’ da ayrıca teşekkür etti.

    Gerçekleşen ziyaret esnasında İyi Parti heyeti ile birlikte BTTDD Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İyi Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve Eski dönem BTTDD Bursa Şube Başkanı ve BTTDD Genel Başkan Danışmanı Ahmet Koç da hazır bulundu.

    Şube yönetimi adına, İyi Parti yöneticilerine ziyaretleri sebebi ile teşekkür eden Bursa Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif, Bati Trakya’ nın siyaset üstü olduğunu belirterek Batı Trakya’ nın sorunları hakkında heyeti ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.